Galatasaray, Sivasspor ile Karşılaşıyor! İşte Maçın 11'leri

Akın Ungan
20.05.2023 - 08:48 | Son Güncellenme: 20.05.2023 - 18:22

Süper Lig'de Galatasaray, sahasında Sivasspor ile karşılaşıyor. Sarı-Kırmızılılar'da Nicolo Zaniolo cezası nedeniyle oynayamayacak. İşte 11'ler....

Galatasaray, Sivasspor ile Karşılaşıyor! İşte Maçın 11'leri

AJANSSPOR HABER

Spor Toto Süper Lig'in 35. haftasında Galatasaray ile Sivasspor karşı karşıya geliyor. İki takım arasında sezonun ilk yarısında oynanan maçı Galatasaray 2-1 kazanmıştı. Ligin zirvesinde yer alan Sarı-Kırmızılılar, Yiğidolar'ı konuk edeceği maçı kazanarak, en yakın rakibi Fenerbahçe ile arasındaki puan farkını açmak istiyor.

Galatasaray - Sivasspor maçının tarih, saat ve canlı yayın bilgisi

Galatasaray ile Sivasspor arasındaki Süper Lig maçı 20 Mayıs Cumartesi günü (bugün), saat 19.00'da başlayacak. NEF Stadyumu'ndaki karşılaşma beIN SPORTS 1 kanalından canlı olarak yayınlanacak.

Galatasaray - Sivasspor maçının hakemi

Galatasaray - Sivasspor maçını Arda Kardeşler yönetecek. Cevdet Kömürcüoğlu ile İbrahim Çağlar Uyarcan yardımcı hakem, Çağdaş Altay ise mücadelenin dördüncü hakemi olacak.

İlgini Çekebilir
İşte G.Saray'ın görüştüğü yıldız oyuncu!
Habere Git

Galatasaray'da 5 futbolcu ceza sınırında

Galatasaray'da karşılaşma öncesi 5 futbolcu sarı kart ceza sınırında bulunuyor.

Sarı-kırmızılı futbolcular Mauro Icardi, Kerem Aktürkoğlu, Sergio Oliveira, Milot Rashica ve Fredrik Midtsjö, yarın kart görmeleri durumunda ligin 36. haftasındaki MKE Ankaragücü maçında forma giyemeyecek.

Zaniolo yok

Geçtiğimiz hafta İstanbulspor ile oynanan maçta oyuna girdikten 6 dakika sonra rakibine yaptığı müdahale nedeniyle direkt kırmızı kart gören Nicolo Zaniolo, Sivasspor karşısında oynayamayacak.

Sahasında 15 maçtır kaybetmiyor

Galatasaray, Spor Toto Süper Lig'de sahasındaki son 15 maçta rakiplerine mağlup olmadı. Bu sezon ligde Nef Stadı'ndaki tek yenilgisini 2. haftadaki Bitexen Giresunspor maçında yaşayan sarı-kırmızılı takım, daha sonra rakiplerini konuk ettiği 15 maçta 13 galibiyet ve 2 beraberlik aldı.

İlgini Çekebilir
Fener derbiden sonra PFDK'lık oldu!
Habere Git

Sahasındaki son 15 maçta 36 gol atan Galatasaray, kalesinde ise 14 gol gördü.

Aslan, ezeli rakiplerinin 5 puan önünde

Galatasaray, ligin geride kalan bölümünde oynadığı 32 maçta 24 galibiyet, 4 beraberlik ve 4 yenilgi yaşadı. Topladığı 76 puanla liderlik koltuğunda oturan sarı-kırmızılı takım, en yakın takipçileri Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın 5'er puan önünde bulunuyor.

Sivasspor 11. sırada

Demir Grup Sivasspor ise ligde oynadığı 33 maçın 10'unu kazanırken, 7'sinde berabere kaldı ve 16'sını kaybetti. 37 puanı bulunan Sivas temsilcisi, averajla 11. sırada yer alıyor.

11'ler belli oldu 

  • Galatasaray XI | Muslera, Boey, Nelsson, Abdülkerim, Kazımcan, Oliveira, Torreira, Mertens, Rashica, Kerem, Icardi

  • D.G. Sivasspor XI | Ali Şaşal, Samba, Caner, Aaron, Alaaddin, Cofie, Robin, Hakan, Gradel, N'jie, Caicedo

VAR hakemi belli oldu

Galatasaray - Sivasspor karşılaşmasının VAR hakemi belli oldu.

  • VAR: Özgür Yankaya
  • AVAR: Bahattin Şimşek
  • AVAR: Süleyman Özay
Senin için hazırladığımız haberler