Galatasaray sonum oldu demişti, yeni bir başlangıca imza attı

18.11.2020 - 18:43 | Son Güncellenme: 18.11.2020 - 18:50

Son dakika spor haberleri... Bir dönem Galatasaray'da da forma giyen Tobias Linderoth, İsveç 3. Lig ekibi Skövde AIK'nın teknik direktörü oldu. Linderoth, Galatasaray günlerine ve geçirdiği sakatlıklara dair çarpıcı ifadeler kullanmıştı. İşte detaylar...

Galatasaray sonum oldu demişti, yeni bir başlangıca imza attı

DIŞ HABER - AJANSSPOR

Galatasaray’ın 2007 yılında Danimarka ekibi Kopenhag’dan transfer ettiği ancak sarı - kırmızılı formayla yaşadığı sakatlıklar sebebiyle sadece 14 maçta görev alan Tobias Linderoth İsveç 3. Lig ekiplerinden Skövde AIK’nın teknik direktörü oldu.

Linderoth, daha önce Elfsborg’da yardımcı antrenör olarak görev almış, U17 ve U21 takımlarında da teknik direktör olarak çalışmıştı. 

Skövde AIK ise, Linderoth ile anlaşma sağlandığını ''Amacımız olabildiğimiz kadar iyi olmak. Oyuncularımızın da Tobias Linderoth kalibresindeki bir teknik direktöre sahip olmayı hak ettiğini düşünüyoruz'' sözleriyle duyurdu.

Galatasaray’da 14 maça çıkmıştı

Sarı - kırmızılı takıma büyük umutlarla gelen ancak 2 sezon boyunca peşi sıra gelen sakatlıklar sebebiyle beklenen performansı sergileyemeyen Linderoth, Galatasaray'da sadece 14 maçta görev almıştı. Linderoth, geçtiğimiz ay yaptığı açıklamalarda o günleri ''İşler ne kadar yanlış gidebilecekse o kadar yanlış gitti. Kendi vücuduma karşı açtığım savaşı kaybettim'' sözleri ile anlatmıştı.

Senin için hazırladığımız haberler