Galatasaray Stadı'nın yeni adı ne oldu? Galatasaray'ın yeni sponsoru...

12.10.2021 - 11:20 | Son Güncellenme: 12.10.2021 - 11:28

Galatasaray Stadı'nın yeni adı ne oldu? Cimbom'un yeni stadyum isim sponsoru sonrası Türk Telekom Stadı'nın ismi değişti mi? Sponsor firma...

Galatasaray Stadı'nın yeni adı ne oldu? Galatasaray'ın yeni sponsoru...

15 Ocak 2011'den bu yana Türk Telekom ile stdayum isim sponsorluğu bulunan Galatasaray'ın stadının adı da 'Türk Telekom Stadı' olarak anılıyordu. Cimbom, yeni bir stadyum isim sponsorluğuna imzayı attı. Peki Galatasaray Stadı'nın ismi değişti mi, stadın yeni adı ne oldu? 

GALATASARAY'IN YENİ STADYUM İSİM SPONSORU NEF

Galatasaray, stadyum isim sponsorluğu konusunda NEF ile anlaşma sağlandığını duyurdu. Sarı - kırmızılı takımdan yapılan açıklamada ''Gayrimenkul sektörüne yenilikçi yaklaşımı ile farklı bir soluk getiren tasarım ve inovasyon markası Nef, Türk sporuna verdiği desteği sürdürüyor; kulübümüz ile yol arkadaşlığını daha da güçlendiriyor'' denildi. Cimbom'dan KAP'a yapılan açıklamada ise "Şirketimiz ve Galatasaray Spor Kulübü Derneği ile Timur Şehircilik Planlama A.Ş arasında 5 sezonu opsiyonlu olmak üzere toplamda 10 (5+5) sezon için 725.000.000 TL + KDV değerinde stat isim hakkına ilişkin sponsorluk ve reklam tanıtım sözleşmesi imzalanmıştır. İşbu tutarın 652.500.000 TL + KDV'si şirketimize, geri kalan 72.500.000 TL + KDV ise Galatasaray Spor Kulübü Derneği'ne ödenecektir'' denildi.

GALATASARAY STADI'NIN İSMİ DEĞİŞTİ Mİ, YENİ İSMİ NE OLDU?

Galatasaraylı taraftarlar Türk Telekom Stadı'nın yeni isminin ne olacağını merak ediliyordu. NEF ile yapılan anlaşma sonrası Galatasaray Stadı'nın yeni adı da belli oldu. Galatasaray'ın stadyum ismi, Ali Sami Yen Spor Kompleksi NEF Stadyumu oldu.

Senin için hazırladığımız haberler