Galatasaray taraftarı İsmail Çipe'yi tribünlere çağırdı

Ali Bozkurt
25.12.2021 - 18:15 | Son Güncellenme: 25.12.2021 - 18:27

Galatasaray evinde Antalyaspor ile karşı karşıya geldi. Karşılaşmadan sonra taraftarlar İsmail Çipe ve takımı tribünlere çağırırak destek verdi. İşte detaylar...

Galatasaray taraftarı İsmail Çipe'yi tribünlere çağırdı

AJANSSPOR HABER

Galatasaray, Süper Lig'in 19. hafta karşılaşmasında Göztepe'yi NEF Stadyumunda konuk etti. Sarı-Kırmızılılar karşılaşmayı 2-0 kazandı. Maçın hemen ardından ise taraftarlar Muslera'nın sakatlığı sonrası kaleyi devir alan İsmail Çipe'yi ve takımı tribünlere çağırdı. 

İsmail Çipe'ye destek

Galatasaray taraftarı Göztepe maçında 3 kurtarış yapan ve hatasız oynayan İsmail Çipe'yi tribünlere çağırarak önce 3'lü çektirdi daha sonra destek oldu. 

Takım tribünlere çağrıldı.

Galatasaray 7 maç sonra galibiyet aldı. Göztepe'ye karşı galibiyet alan Galatasaray'da taraftar takımı tribünlere çağırarak ligin ikinci devresinde takımın toparlanması için söz aldı. Taraftar oyunculara destek olarak arkalarında duracağına dair söz verdi. Taraftarlar oyunculardan iyi oynamaları ve maç kazanmaları için şeref sözü aldılar.

İsmail Çipe ise maç sonunda, "Bütün çocukluğumu Galatasaray'a verdim. Yeri geldi gittik, yeri geldi geldik. Bugün, çalışmamızın karşılığını sahada aldık. Takım arkadaşlarıma ve taraftarlara teşekkür ediyorum. İnşallah daha da güzel günler gelecek." açıklamasını yaptı.

Senin için hazırladığımız haberler