Galatasaray taraftarından istifa çağrısı!

18.12.2021 - 19:55 | Son Güncellenme: 18.12.2021 - 20:09

Süper Lig'in 17. haftasında Başakşehir ile karşılaşan Galatasaray'da, taraftardan yönetim ve TFF'ye tepki vardı.

Galatasaray taraftarından istifa çağrısı!

Süper Lig'in 17. haftasında Galatasaray, evinde Başakşehir'i konuk etti. NEF Stadyumu'nda yerini alan Galatasaray taraftarı, yönetimi uyarırken, TFF'ye ise istifa çağrısında bulundu.

Taraftarın tepkisi büyük

5 maçtır galibiyet yüzü görmeyen Sarı-Kırmızılı taraftar, tribünlerden "Yönetim uyuma, takımına sahip çık." tezahüratlarıyla Burak Elmas ve ekibine seslendi. Taraftar, Türkiye Futbol Federasyonu'na ise sert çıktı. Stat, "TFF istifa" sesleriyle yankılandı.

Başkan da istifa çağrısı yapmıştı

Geçtiğimiz Çarşamba günü yapılan Divan Kurulu'nda konuşan Galatasaray Başkanı Burak Elmas, TFF'ye tepki göstermişti. Galatasaray Başkanı, çok sert bir çıkış yapmış ve "TFF'nin yarından itibaren o koltukları terk etmelerini talep ediyoruz" dedi.

"Küstahlıklarını daha da artırdılar"

Burak Elmas, TFF'nin Galatasaray karşısındaki tutumunu değerlendirirken, "25 yıldır futbolun içindeyim. İlk kez 5 maç üst üste kasıtlı olarak ve net bir şekilde operasyon yapıldığına şahit oluyorum. Biz oyunlarına gelmedikçe adaletsizliklerini, küstahlıklarını ve çirkinliklerini daha da arttırdılar." ifadelerini kullandı.

"TFF'nin bu tutumu devam ederse..."

Elmas, "TFF'nin bu tutumu devam ederse, önümüzdeki yayın ihalesinde kurumumuzun yer almamasıyla ilgili çalışmalarımızı yaptığımızı bildirmek isterim. TFF gerekeni yapmazsa, yayın havuzundan çıkacağımızı camiamıza açıklamak isteriz." şeklinde konuştu.

Senin için hazırladığımız haberler