Galatasaray tarih yazmaya devam ediyor! Okan Buruk...

22.09.2024 - 10:29 | Son Güncellenme: 22.09.2024 - 10:32

Trendyol Süper Lig'de Galatasaray, Fenerbahçe'yi deplasmanda 3-1 yendi ve arasındaki puan farkını 5'e çıkardı. Cim Bom'da yeni rekorlarda kırılmaya devam ediyor. Detaylar...

Galatasaray tarih yazmaya devam ediyor! Okan Buruk...

AJANSSPOR HABER

Trendyol Süper Lig'de Galatasaray, Fenerbahçe'yi deplasmanda 3-1 yendi ve arasındaki puan farkını 5'e çıkardı. Sarı kırmızılı takımın teknik direktörü Okan Buruk, teknik direktörlük koltuğunda 3. sezonunu yaşadığı Cim Bom'da tarih yazmaya devam ediyor.

İlk yerli teknik adam oldu

Galatasaray, deplasmandaki Fenerbahçe zaferiyle Süper Lig’e 6’da 6 yaparak başladı. Sarı-Kırmızılı takımın başında bu başlangıca imza atan ilk yerli teknik direktör de Okan Buruk oldu.

Sıradaki rakip Frank Rijkaard

Daha önce Frank Rijkaard 2009- 2010 sezonuna 6’da 6’yla başlamıştı. Okan Buruk önümüzdeki haftalarda bu rekoru daha da geliştirmeye çalışacak.

Okan Buruk, derbilerdeki başarısıyla da dikkat çekiyor. Sarı-kırmızılıların hocası, Fenerbahçe derbisiyle birlikte Fenerbahçe ve Beşiktaş’a karşı 11. sınavını verdi.

Derbide bileği bükülmüyor

Sarı-kırmızılılar, Okan Buruk yönetimindeki bu derbilerde 7 galibiyet, 1 beraberlik ve 3 yenilgi elde ederek ezeli rakiplerine karşı büyük üstünlük sağladı.

Senin için hazırladığımız haberler