Galatasaray transferde coştu! Patrick van Aaanholt ile 3 yıllık imza

23.07.2021 - 22:54 | Son Güncellenme: 24.07.2021 - 00:24

Galatasaray haberleri… Cicaldau ve Sasha Boey'den sonra Patric van Aanholt'u da KAP'a bildiren Galatasaray önemli bir transferde daha mutlu sona ulaştı.

Galatasaray transferde coştu! Patrick van Aaanholt ile 3 yıllık imza

AJANSSPOR-HABER

Galatasaray transferde hız kesmiyor. PSV Eindhoven maçının ardından kolları sıvayan yönetim listesindeki futbolcuların işini bir bir bitirmeye başladı.

Cicaldau resmen açıklandı

Sarı-kırmızılılar bugün önce Rumen orta saha oyuncusu Alexandru Cicaldau ile görüşmelere başladığını KAP’a bildirdi. 24 yaşındaki futbolcunun yarın İstanbul’da olması bekleniyor.

 

Sasha Boey de duyuruldu

Ardından Fransa kaynaklı haberlerde Rennes’in sağ beki Sasha Boey de Galatasaray tarafından KAP'a duyuruldu. 20 yaşındaki futbolcunun da hafta sonu imza için gelmesi bekleniyor.

İlgini Çekebilir
Kararlar Hollanda’da değişti! Terim üstlerini çizdi, diğerlerini istedi
Habere Git

Patrick van Aanholt da tamam

Ve nihayet Galatasaray’ın uzun süredir peşinde olduğu Patrick van Aanholt’ta da anlaşma sağlandı. Hatta A Spor’un haberine göre, Hollandalı futbolcu Galatasaray ile 3 yıllık sözleşme imzaladı. 

 

Yıllık 1.7 milyon Euro alacak

Bonservisi elinde olan futbolcu için sarı kırmızılılar transfer bedeli ödemeyecek. Patrick van Aanholt, önümüzdeki hafta İstanbul'a gelecek. Hollandalı futbolcunun Galatasaray'dan yıllık 1.7 milyon Euro alacağı bildirildi.

İlgini Çekebilir
Celtic'i reddetti, Galatasaray'a geliyor! Resmen açıklandı
Habere Git

İtalyan gazeteciden Aanholt tweeti

Öte yandan ünlü İtalyan gazeteci Fabrizio Romano da bir tweet atarak Galatasaray'ın Patrick van Aanholt transferini sosyal medya hesabından duyurdu. 

 

Son olarak van Aanholt bildirildi 

Tüm bu gelişmelerin ardından bir KAP açıklaması da Patrick van Aanholt için geldi. Galatasaray, "Hollanda Milli Takım oyuncusu 29.08.1990 doğum tarihli Patrick van Aanholt ile transferi konusunda resmi görüşmelere başlanmıştır. Kamuoyuna saygıyla duyurulur" paylaşmını yaptı.

Hollanda Milli Takımı ile EURO 2020'de oynadı

Patrick van Aanholt son olarak Hollanda Milli Takımı ile EURO 2020'de forma giymişti. Turnuvada 4 maça çıkan futbolcu toplam 300 dakika süre aldı. 30 yaşındaki sol bek geride bıraktığımız sezon Crystal Palace ile 25 maçta 1 asistle oynadı.

Öte yandan Patrick van Aannholt, Galatasaray'ın 6. Hollandalı futbolcusu olacak.

Galatasaray'da oynayan Hollandalı futbolcular

  • Ulrich van Gobbel  
  • Frank de Boer  
  • Wesley Sneijder  
  • Nigel de Jong  
  • Ryan Babel
Senin için hazırladığımız haberler