Galatasaray'da transfer hedefi Mertens'in Napoli'den takım arkadaşı!

Cem Ergün
20.03.2024 - 14:31 | Son Güncellenme: 20.03.2024 - 15:00

Süper Lig ekiplerinden Galatasaray, yaz transfer dönemi planlarına şimdiden başladı. Sarı-kırmızılıların yeni transfer hedefinin eski Napoli yıldızı olduğu kaydedildi.

Galatasaray'da transfer hedefi Mertens'in Napoli'den takım arkadaşı!

AJANSSPOR HABER

Galatasaray'da transfer çalışmaları şimdiden başladı. Süper Lig'de hedefi şampiyonluk olan sarı-kırmızılılarda, transfer için rotadaki ismin Dries Mertens'in Napoli'den eski takım arkadaşı Lorenzo Insigne olduğu kaydedildi. İşte detaylar...

Avrupa'ya dönmek istiyor

A Spor'da yer alan habere göre Galatasaray, MLS ekiplerinden Toronto'da forma giyen eski Napoli yıldızı Lorenzo Insigne'yi kadrosuna katmaya sıcak bakıyor. Haber detayında, Insigne'nin menajerine Galatasaray ile temas kurmasını söylediği ifade edildi. İtalyan sol kanatın da tekrardan Avrupa'ya dönmek istediği belirtiliyor.

Galatasaray'la yazın da anıldı

Lorenzo Insigne, Galatasaray ile ilk kez anılmıyor. Geçtiğimiz yaz İtalyan basınında yer alan habere göre  Galatasaray'ın, Insigne'yi kadrosuna katmak için bir görüşme gerçekleştirdiği belirtilmişti. Haberde, Avrupa'ya dönmek isteyen oyuncunun Serie A ekibi Lazio'ya da önerildiği kaydedilmişti.

Mertens'in takım arkadaşıydı

İsmi Galatasaray ile anılan Lorenzo Insigne, sarı-kırmızılıların 10 numarası Dries Mertens ile Napoli'de takım arkadaşıydı. Bu ikili 2013-2014 sezonundan 2021-2022 sezonuna dek İtalyan devinde birlikte 9 sezon forma giydi. Bu birlikteliğin ardından Dries Mertens, Galatasaray'a; Lorenzo Insigne ise MLS ekibi Toronto'ya transfer oldu.

Lorenzo Insigne'nin Napoli performansı

 İtalyan ekibi Napoli'de 9 sezon forma giyen Lorenzo Insigne, toplamda 434 maçta forma giydi. Insigne bu maçlarda 122 gol atarken, 95 de asist yapmayı başardı.

Insigne'nin Toronto rakamları

Son 2 sezonu MLS ekibi Toronto'da geçiren 32 yaşındaki futbolcu, 37 kez forma giydi ve 11 gol, 6 asistlik performansa imza attı.

Senin için hazırladığımız haberler