Galatasaray ile Beşiktaş VAR Açıklaması Tepkisine Devam Ediyor! Fenerbahçe...

Ali Bozkurt
03.01.2023 - 23:38 | Son Güncellenme: 04.01.2023 - 00:46

Süper Lig'de VAR açıklaması ve hakem hatası tartışmaları sürmeye devam ediyor. Beşiktaş ve Galatasaray üst üstte tepkilerini paylaştılar. Detaylar...

Galatasaray ile Beşiktaş VAR Açıklaması Tepkisine Devam Ediyor! Fenerbahçe...

AJANSSPOR HABER

Süper Lig'de 17. haftanın başlamasına birlikte geçtiğimiz hafta oynanan maçların tartışmaları devam ediyor. TFF'nin VAR kayıtları açıklamasından sonra öncce Beşiktaş daha sonra Galatasaray, üst üstte paylaşımlar yapmaya başladılar. Detaylar...

''Tuz koktu!''

Galatasaray, Fenerbahçe'nin Antalyaspor maçının sona ermesinden hemen sonra sosyal medya hesabından Sarı-Lacviertli ekibi etiketleyerek, ''Tuz koktu! Derdi adalet olmayanlar ayrıcalığını aldı @Fenerbahce . Biz herkes için adalet aramaya devam edeceğiz. Antalyaspor - Fenerbahçe maçının VAR kayıtları açıklansın, yapılan operasyona ne kılıf bulunduğunu birlikte görelim.'' paylaşımında bulundu.

''Bir hatamsı oluştu''

Beşiktaş, VAR kayıtlarına tepkilerini sürdürmeye devam ediyor. Siyah-Beyazlılar, sosyal medya hesapları üzeriden ''Bir hatamsı oluştu'' paylaşımı yaparak TFF'ye tepkisini sürdürdü. Siyah-Beyazlılarü şu paylaşımı yaptı: 

Antalyaspor'un golü iptal edildi

Antalyaspor'un 90+7'de Fenerbahçe'ye attığı golün iptal olmasında sonra Galatasaray, sosyal medya hesabından ezeli rakibini etiketleyerek ''Biz herkes için adalet aramaya devam edeceğiz.'' diyerek Antalyaspor - Fenerbahçe maçının VAR kayıtlarını açıkladı.

VAR kayıtları açıklandı

TFF tarafından yayıncı kuruluş beIN Sports üzerinden Gaziantep FK - Beşiktaş ve Sivasspor- Galatasaray maçının VAR kayıtları yayınlandı. Konuşmaların yayınlanması sonrası TFF, hakem hatası olduğunu kabul eden bir paylaşımda bulundu.

Fenerbahçe'den açıklama geldi

TFF'nin; Gaziantep FK-Beşiktaş ve Sivasspor-Galatasaray karşılaşmalarındaki tartışmalı hakem kararlarının VAR kayıtlarını açıklaması sonrası Fenerbahçe, sosyal medya hesabından açıklamada bulundu. Sarı-Lacivertliler, "Türkiye Futbol Federasyonu tarafından “resmi kaynaklar aracılığıyla” ilk kez açıklanan VAR kayıtları üzerine bu açıklamayı yapmayı sorumluluk kabul ediyoruz. Kamuoyu vicdanlarını rahatsız eden, 25 Aralık 2022 tarihinde oynanan Gaziantep FK-Beşiktaş ve 29 Aralık 2022 tarihinde oynanan Demir Grup Sivasspor-Galatasaray maçlarının VAR kayıtlarını dehşet ve üzüntü içinde takip ettik. Hem zirve hem de düşme hattında birçok takımın kaderiyle oynayan, Süper Ligin adalet çerçevesinde yönetilmediğinin fotoğrafı olan bu kayıtlar, Türk futbol tarihine geçecek kara bir lekedir. Bununla beraber Türk futbolunun marka değerinin bu durumda olmasının büyük unsuru olan kronikleşmiş hakem facialarından futbolumuzun temizlenmesi için de bir milattır." ifadelere yer verdi.

Fenerbahçe'den cevap geldi

Fenerbahçe, Antalyaspor'a ofsayt verildiği pozisyonu sosyal medya hesabından yayınlayarak ''En yalın anlatımla, herkesin (!) anlayabileceği yaklaşımla…'' dedi.

Senin için hazırladığımız haberler