Galatasaray ve Antalyaspor'dan "umutları yeşerten" hazırlık maçı

30.07.2021 - 17:54 | Son Güncellenme: 30.07.2021 - 18:05

Son dakika haberleri... Galatasaray ve Antalyaspor, tüm geliri TEMA Vakfı'na bağışlanacak bir hazırlık maçı düzenleme kararı aldı. İşte detaylar...

Galatasaray ve Antalyaspor'dan "umutları yeşerten" hazırlık maçı

AJANSSPOR - HABER

 

Antalya'nın Manavgat ilçesinde başlayıp, yurt geneline yayılan yangın vakaları futbol kulüplerini harekete geçirdi. Önceki gün Türkiye Futbol Federasyonu'nun aldığı fidan kararına futbolculardan destek gelmişti. Bugün de Galatasaray ve Antalyaspor yönetimleri; Fatih Terim ve Ersun Yanal'ın görüşmeleri doğrultusunda bir hazırlık maçı organize etmeyi planladı. Karşılaşmanın tüm gelirlerinin TEMA Vakfı'na bağışlanacağı da futbolseverlere duyuruldu. Öte yandan, maçın ne zaman ve nerede oynanacağı bilgisi henüz açıklanmadı.

Fatih Terim düşündü, Ersun Yanal katkı sağladı

Galatasaray'ın resmi sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda, hazırlık maçı fikrinin ilk olarak Fatih Terim'den çıktığı; Ersun Yanal'ın da bu fikre katkı sağladığı söylendi. İşte o paylaşım:

 

TEMA Vakfı'ndan ağaçlandırma projesi

Orman yangınlarında zarar gören bölgelerin yeniden ağaçlandırılması için bugün TSİ 12.00'de TEMA Vakfı'nın fidan bağış projesi başlatıldı. Sanattan siyasete, siyasetten spora varıncaya dek onca kesimden binlerce insan bu projeye destek oldu. İşte, TEMA Vakfı'nın ağaçlandırma projesinin detayları:

 

Senin için hazırladığımız haberler