Galatasaray ve Beşiktaş, Mısırlı oyuncunun peşinde! Menajeri duyurdu...

İsa Kethüda
24.04.2021 - 00:09 | Son Güncellenme: 24.04.2021 - 00:14

Galatasaray ve Beşiktaş, Mısırlı oyuncu Mohamed Magdy Afsha'yı transfer etmek istiyor. Peki Mohamed Magdy Afsha kimdir, hangi takımda forma giyiyor, kaç gol attı? Detaylar haberimizde...

Galatasaray ve Beşiktaş, Mısırlı oyuncunun peşinde! Menajeri duyurdu...

DIŞ HABER - AJANSSPOR

Galatasay, Beşiktaş ve Celtic, Mısır Ligi ekiplerinden El Ahly Kahire (Al Ahly) forması giyen Mohamed Magdy Afsha ile ilgileniyor.

Galatasaray ve Beşiktaş, Afsha'nın peşinde

Mısır basınında yer alan haberlere göre; Galatasaray, Beşiktaş ve Celtic'in, El Ahly Kahire takımında forma giyen orta saha oyuncusu Mohamed Magdy Afsha'yı transfer etmek istediği iddia edildi. 

Galatasaray'dan 1.5 milyon Dolar

Haberde Galatasaray'ın Mısırlı oyuncuyu Younes Belhanda'nın yerine düşündüğü ve 1.5 milyon Dolar zorunlu satın alma opsiyonu ile kiralık olarak kadrosuna katmak istediği belirtildi.

Satın alma opsiyonu 3 milyon Dolar

Mohamed Magdy Afsha'nın zorunlu satın alma opsiyonunun ise 3 milyon Dolar olacağı kaydedildi.

Afsha'nın menajerinden Galatasaray ve Beşiktaş açıklaması

Öte yandan menajeri Abdelrahman Ismail, oyuncunun geleceği hakkında açıklamalarda bulundu. Ismail, "Galatasaray, Beşiktaş ve Celtic, Mohamed Magdy Afsha'yı transfer etmek istiyor. Afsha'nın sözleşmesi 2024 yılına kadar devam ediyor ve kulüpte hiç kimse sözleşmesini uzatması için bizimle temasa geçmedi. Ancak, Afsha takımda olmaktan dolayı mutlu ve eğer kulüp sözleşmesini uzatmak isterse buna hazır ve kabul edecek" dedi. 

Bu sezonki performansı

Bu sezon Mısır Ligi'nde 22 maça çıkan Afsha, 3 gol ve 7 asist kaydetti. 

Piyasa değeri

Transfermarkt verilerine göre Mısırlı oyuncunun güncel piyasa değeri 1.5 milyon Euro. 

Mohamed Magdy Afsha kimdir?

On numara mevkisinin dışında orta saha sağ ve merkez orta sahada görev yapan 25 yaşındaki oyuncu, sırasıyla Enppi SC U23, El Raja Marsa Matruh ve Pyramids FC takımlarının formalarını giydi. Mısır Milli Takımı'nın da formasını giyen Afsha'nın El Ahly Kahire ile olan sözleşmesi 2024 yılına kadar devam ediyor. 

Senin için hazırladığımız haberler