Galatasaray ve Beşiktaş'ta yeni transferler erteleme maçında yok!

25.09.2023 - 10:52 | Son Güncellenme: 25.09.2023 - 14:35

Beşiktaş ve Galatasaray bu hafta erteleme maçları oynanacak. Maçlarda 26, 27,28 ağustos sonrası yapılan transferler statü gereği oynamayacak.

Galatasaray ve Beşiktaş'ta yeni transferler erteleme maçında yok!

AJANSSPOR HABER

Üç büyüklerin Avrupa maçlarından sebep ertelenen lig maçları bu hafta içi oynanacak. Galatasaray’ın 26, Beşiktaş’ın ve Adana Demirspor’un  27 ve Fenerbahçe’nin de 28 Ağustos sonrası yapılan transferler, statü gereği oynayamayacak. 

Galatasaray- İstanbulspor müsabakasında kimler forma giyemeyecek?

Galatasaray’da 26 Ağsutos’tan sonra transfer edilen Ndombele, Sanchez, Gökdeniz Gürpüz ve Eyüp Aydın İstanbulspor maçında forma giyemeyecek. İstanbulspor'da ise Giannelli Imbula forma giyemeyecek.

Fenerbahçe-Başakşehir müsabakasında kimler forma giyemeyecek?

Başakşehir kanadında Dubois, Dennis, Ousseynou Ba, Opoku ve Emirhan İlkhan 28 Ağustos sonrası transferler olduğu için forma giyemeyecek.

Fenerbahçe'de ise eksik oyuncu bulunmamaktadır.  Fenerbahçe 27 Ağustos'ta oynanması planlanan Başakşehir maçı sonrası transfer yapmadığı için sakat ve cezalı futbolcular hariç tüm oyuncularından yararlanabilecek.

Fenerbahçe son transferi Dominik Livakovic'in lisansını 25 Ağustos'ta çıkarmıştı.

İlgini Çekebilir
Uğur Meleke, Beşiktaş'ın 3 puan sırrını açıkladı
Habere Git

Beşiktaş- Adana Demirspor maçında eksikler kim?

Beşiktaş’ın Adana Demirspor karşılaşmasında ise Gökhan İnler, Eric Bailly ve Tyafur Bingöl forma giyemeyecek. Adana Demirspor'da Kasımpaşa maçında kırmızı kart gören, Kevin Rodrigues, Benjamin Stambouli, Ertaç Özbir siyah-beyazlılara karşı oynayamayacak. Bunun yanı sıra Mario Balotelli, Pape Cisse, Edouard Michut, Arber Zeneli, Florent Shehu, Shahrudin Mahammadaliyev ve Yılmaz Aktaş da maçta forma giyemeyecek. 

Futbol Müsabaka Talimatı'nın 18. maddesi hükümleri

1- Erteleme müsabakalarına, yalnızca ertelenen müsabakanın oynanması gereken tarihte kulüplerde tescilli olan futbolcular katılabilir.

2- Ertelenen müsabakanın oynanması gereken tarihte cezalı veya idari tedbirli olup da, erteleme müsabakasının oynanacağı tarihte cezası infaz edilmiş olan kişiler, erteleme müsabakasına katılabilirler.

3- Ertelenen müsabakanın, oynanması gereken tarihte müsabakaya katılmaya hakkı olan kişiler, erteleme müsabakası tarihinde cezalı veya idari tedbirli ise erteleme müsabakasına katılamazlar.

İlgini Çekebilir
Galatasaray'da yeni transfer kayıplarda
Habere Git

Maçlar ne zaman oynanacak?

26 Eylül Salı

20.30 İstanbulspor - Galatasaray

27 Eylül Çarşamba

20.00 Adana Demirspor - Beşiktaş

28 Eylül Perşembe

20.00 Fenerbahçe - Başakşehir

Senin için hazırladığımız haberler