Galatasaray ve Fenerbahçe'yi karşı karşıya getirecek dünya yıldızı

13.05.2024 - 20:11 | Son Güncellenme: 13.05.2024 - 20:16

Süper Lig'in şampiyonluk yarışı içerisinde olan iki ezeli rakip Galatasaray ve Fenerbahçe'nin, bu sefer dünya yıldızının transferinde karşı karşıya olduğu iddia edildi.

Galatasaray ve Fenerbahçe'yi karşı karşıya getirecek dünya yıldızı

AJANSSPOR - DIŞ HABER

İspanyol basınından Fichajes'in haberine göre; Manchester United'ta beklentileri karşılayamayan Brezilyalı yıldız orta saha oyuncusu Casemiro'nun bileti kesildi. Casemiro'nun, İngiliz ekibinden ayrılacağı kaydedildi. İşte detaylar...

70 milyon Euro'ya transfer oldu

Casemiro, 2022-23 sezonu başında Real Madrid'den, Manchester United'a 70 milyon Euro bonservis bedeli karşılığında transfer oldu. İlk sezonunda ilk 11'in vazgeçilmez isimlerinden olan Brezilyalı orta saha, bu sezon teknik direktör Erik ten Hag'ın rotasyonda kullandığı bir isim haline geldi.

Süper Lig devleri karşı karşıya

Gelecek yıllarda İngiliz ekibinin planları arasında yer almadığı kaydedilen Casemiro için, Süper Lig'den Galatasaray ve Fenerbahçe'nin devrede olduğu ifade edildi. İki ezeli rakibin, yıldız futbolcunun transferinde karşı karşıya olduğu yazıldı.

Galatasaray'a rakip olmuştu

Casemiro, bu sezon başında Galatasaray'ın, Şampiyonlar Ligi gruplarında Manchester United ile karşılaştığı maçlarda da boy göstermişti. 32 yaşındaki orta saha oyuncusu, Sarı-Kırmızılıların deplasmanda 3-2 galip geldiği karşılaşmada penaltıya sebebiyet vererek kırmızı kartla oyun dışı kalmıştı.

ManU performansı

Son 2 sezonda Kırmızı Şeytanlar ile 81 maçta forma giyen deneyimli oyuncu, 12 gol ve 9 asistlik performansa imza attı.

Senin için hazırladığımız haberler