Galatasaray ve Trabzonspor, stoper transferi için rotayı Almanya'ya çevirdi!

Orhan Gülek
25.04.2021 - 15:32 | Son Güncellenme: 25.04.2021 - 15:36

Yeni sezona güçlü bir kadro kurmak isteyen Galatasaray ve Trabzonspor, daha önce de gündeme gelen Bayer Leverkusen'den Aleksandar Dragovic ile görüştüğ iddia ediliyor.

Galatasaray ve Trabzonspor, stoper transferi için rotayı Almanya'ya çevirdi!

AJANSSPPOR - HABER

Yeni sezonda defans hattını güçlendirmek isteyen Galatasaray ve Trabzonspor, Bayer Leverkusen forması giyen Aleksandar Dragovic ile ilgilendiği iddia ediliyor.

Fanatik'te yer alan habere göre yeni sezonda dış transfere odaklanan Galatasaray ve Trabzonspor kulübü, rotasını Almanya'ya çevirdi.

500 bin Euro artı bonuslar teklif edildi

Ancak Avusturyalı futbolcu Aleksandar Dragovic'i transfer etmek isteyen başka takımlarda mevcut. Son olarak Sırbistan basınından Zurnal, Kızıyıldız'ın sezon sonunda Leverkusen ile sözleşmesi bitecek Aleksandar Dragovic'i 500 bin Euro artı bonuslar ile kadroya katmak istediğini belirtti. Dragovic'in daha iddialı kulüplerle görüşmelerde bulunabileceği ve bu doğrultuda da Almanya'dan Wolfsburg ile Türkiye'den Galatasaray ve Trabzonspor'un isimlerinin öne çıktığı aktarılıyor. 

Sert futboluyla tanınıyor

Daha önce Leicester, Dinamo Kiev ve Basel formalarını da giyen Dragovic, Avusturya Milli Takımı'nın değişilmez ismi. Yıldız futbolcu sert oyun karakteri ile tanınıyor.

87 kez milli oldu

Bayer Leverkusen'in 2016'da 21 milyon Euro karşılığında Dinamo Kiev'den kadrosuna kattığı Dragovic, bu sezon 26 maçta forma giyerken 2 gol, 1 asistlik de hücum katkısı sağldı. Sırbistan asıllı 30 yaşındaki stoper, formasını giydiği Avusturya Milli Takımı ile de 87 maçta mücadele etti. 

Senin için hazırladığımız haberler