Galatasaray ve Trabzonspor'un transferde sol bek yarışı!

23.06.2021 - 09:43 | Son Güncellenme: 23.06.2021 - 10:03

Galatasaray ve Trabzonspor transferde birbirlerine rakip oldu. İtalyan basını, iki kulübün transfer etmek istediği sol bek oyuncusunu duyurdu. İşte detaylar...

Galatasaray ve Trabzonspor'un transferde sol bek yarışı!

AJANSSPOR-HABER 

Spor Toto Süper Lig'de yeni sezomnda şampiyonluk mücadelesi verecek olan Galatasaray ile güçlü bir kadro kurarak mutlaka yarışta olmak isteyen Trabzonspor aynı futbolcuya talip oldu. İtalyan basını, iki kulübün talip olduğu oyuncuyu yazdı. Detaylar haberde... 

Trabzonspor ve Galatasaray Mario Rui'yi istiyor

İtalyan basınında yer alan haberlere göre; Trabzonspor, Napoli forması giyen 30 yaşındaki sol bek oyuncusu Mario Rui'yi transfer etmek istediğini, Galatasaray'ın da oyuncuya talip olduğunu iddia etti. 

Avrupa'dan başka takımlar da istiyor

Napoli ile 2025 yılına kadar sözleşmesi bulunan Portekizli futbolcunun takımdan ayrılmaya sıcak baktığı konuşuluyor. Geçen sezon 36 maçta 2 asist üreten futbolcuya, Avrupa'dan başka takımların da talip olduğu belirtildi. 

Mario Rui'nin performansı

2018 yılından beri Serie A'da Napoli formasıyla 132 maça çıkan futbolcu, 11 kez de Portekiz Milli Takımı forması giydi. Rui, 2018 Dünya Kupası'nda da oynamıştı. Trabzonspor ve Galatasaray'ın listesinde yer alan futbolcu, kariyeri boyunca 329 maça çıktı ve 6 gol atıp 16 asist üretti. 

Senin için hazırladığımız haberler