Galatasaray’ın yeni sağ beki Sacha Boey, İstanbul’da

26.07.2021 - 00:04 | Son Güncellenme: 26.07.2021 - 12:09

Transfer haberleri… Galatasaray’ın anlaşmaya vardığı Fransız sağ bek Sacha Boey resmi sözleşme imzalamak üzere İstanbul’a geldi.

Galatasaray’ın yeni sağ beki Sacha Boey, İstanbul’da

AJANSSPOR-HABER

Galatasaray’ın transfer görüşmelerine başladığını KAP’a bildirdiği Sacha Boey, İstanbul’a geldi. Sarı-kırmızılıların Celtic ile girdiği transfer yarışını kazanarak kadrosuna katmaya hazırlandığı futbolcu gece 00.00’da Atatürk Havalimanı’na indi. 

Geçen sezon Ligue 1'de 26 maça çıktı

Galatasaray’ın 20 yaşındaki sağ bekin kulübü Rennes’e 1 milyon Euro civarında bir bonservis oyuncuya da 400 bin Euro maaş ödeyecek. Fransız futbolcu geçen sezon kiralık olarak forma giydiği Dijon'da 26 lig maçına çıkarak 1 asist yaptı.

Hem sağ hem sol bek oynuyor

Sağ bek arayışlarına uzun süre devam eden ve Danimarkalı Jens Stryger-Larsen ile anlaşamayan Galatasaray, Sacha Boey'de karar kılmıştı. Kamerun asıllı Fransız futbolcu sol bekte de oynayabiliyor.

 

Galatasaray'ın geleceğe yatırımı

20 yaşındaki Sacha Boey atletik yapısı ile dikkat çekiyor ve Fransa'da da potansiyelli ve gelişime açık bir futbolcu olarak görülüyor.

Bugün imza atması bekleniyor

Sarı-kırmızılı kulübün gün içinde Sacha Boey'i sağlık kontrolünden geçirdikten sonra resmi sözleşme imzalayıp transferini açıklaması bekleniyor.

 

Transferde atağa kalkan Galatasaray, Alexandru Cicaldau ile 5 yıllık sözleşme imzalamış, anlaşma sağladığı bir başka futbolcu olan Hollandalı Patrick van Aanholt ile görüşmelere başladığını KAP'a bildirmişti.  

Senin için hazırladığımız haberler