''Galatasaray, Mauro Icardi ile devre arası yollar ayrılabilir''

Ali Bozkurt
04.10.2022 - 10:49 | Son Güncellenme: 04.10.2022 - 16:23

Eşi Wanda Nara ile sorunları bitmeyen Mauro Icardi için Galatasaray'da formül arayışları sürerken yıldız oyuncu ile devre arasında yolların ayrılacağı iddia edildi. Detaylar...

''Galatasaray, Mauro Icardi ile devre arası yollar ayrılabilir''

AJANSSPOR HABER

Süper Lig'in 8. haftasında Adana Demirspor maçı öncesi sakatlandığı için kadrodan çıkarılan ve daha sonra Arjantin'e giden Mauro Icardi'nin eşi Wanda Nara ile sorunları bitmemesiyle birlikte Galatasaray, golcü oyuncu ile yollarını ayırma kararı aldığı iddia edildi. Detaylar...

Mauro Icardi ile devre arası yollar ayrılabilir.

Savaş Çorlu, canlı yayında Icardi ile Galatasaray'ın yolları ayrılacağını duyurdu. Çorlu, ''Galatasaray'da sakat olduğu için kadroya alınmayan Icardi, sakat olmasına rağmen Arjantin'e gitti. Galatasaray'da Mauro Icardi transferi hayal kırıklığı oldu. Bana gelen bilgilere göre Sarı-Kırmızılılar devre arasında Icardi ile yolları ayıracak. Perşembe günü Icardi ilk 11'de idi. Cuma günü ise Gomis ilk 11'e girdi. Icardi ilk 11'e alınmayınca kadroya da alınmadı.'' dedi. 

Eve alınmadı

 Arjantin basınından Teleshow'un haberine göre Cumartesi sabahı ülkeye iniş yapan Icardi, Wanda Nara ile kızlarının olduğu eve gitmek istedi ancak hüsrana uğradı. Wanda Nara, Arjantinli futbolcuyu eve almak istemedi. Nara'nın korumaları da Icardi'yi zorluk çıkarmaması konusunda uyarıp evden uzaklaştırdı.

İlgini Çekebilir
Icardi'den Wanda Nara'ya: "Seni seviyorum"
Habere Git

Ayrılma kararı aldılar

 Wanda Nara, 22 Eylül akşamı, Icardi ile 9 yıllık ilişkilerinin sona erdiğini sosyal medya hesabından duyurmuştu. 

"Bu anı yaşamak benim için çok acı verici. Bu ayrılık hakkında daha ayrıntılı bir ipucu vermeyeceğim. Lütfen sadece benim için değil, çocuklarımız için de anlayabilmenizi rica ediyorum." ifadelerini kullanan Wanda Nara, sosyal medyadan kendisine gelen tepkilere cevap vermişti:

Kalma arzusundaydım ama ayrıldım. Bu içimi acıtıyor ama ruh sağlığım için bunu yapmak zorundaydım. Bencil olmak zorundaydım ve kendimi seçtim. Beni de düşünün.

"Bitkin ve perişan"

Mauro Icardi ile Wanda Nara arasındaki bitmek bilmeyen çalkantı sonrası Arjantinli çiftin ülkesinde sürpriz bir iddia ortaya atıldı. Gazeteci Juan Etchegoyen yaptığı açıklamada Mauro Icardi'nin "bitkin ve perişan" olduğunu söylerek şu ifadeleri kullandı.

''Futbolu bırakabilir''

Gazeteci Juan Etchegoyen yaptığı açıklamada, Icardi'nin futbolu bırakabileceğini duyurdu. Etchegoyen , ''Son dakika bilgilerim var. Mauro Icardi'nin çevresinden çok önemli bir kaynakla konuşmayı başardım. Mauro bitkin ve perişan. Wanda ile ayrıldıktan sonra geleceğiyle ilgili ciddi kararlar almayı düşünüyor. Futbolu oynamaya ara vermeyi ciddi şekilde düşünebileceğini söylediler.'' dedi.

Senin için hazırladığımız haberler