Galatasaray, zirve yolunda çıkış arıyor!

19.10.2020 - 09:03 | Son Güncellenme: 19.10.2020 - 09:07

Fatih Terim yönetimindeki Galatasaray, 5. hafta maçında ligin flaş ekibi Alanyaspor'u konuk edecek. Galatasaray'da Fatih Terim nasıl bir 11 sahaya çıkaracak? Maç öncesi gelişmeler...

Galatasaray, zirve yolunda çıkış arıyor!

AJANSSPOR

Süper Lig'in 5. haftasında Galatasaray bu akşam sahasında Alanyaspor karşı karşıya gelecek. Galatasaray - Alanyaspor maçı saat kaçta başlayacak? Fatih Terim nasıl bir 11'i sahaya sürecek? İşte ayrıntılar...

Galatasaray - Alanyaspor maçı saat kaçta, hangi kanalda?

Türk Telekom Stadı'nda oynanacak mücadele saat 20:00'de başlayacak ve karşılaşmayı hakem Tugay Kaan Numanoğlu yönetecek. Mücadele beIN Sports'tan naklen yayınlanacak. Maç öncesi, maç esnası ve sonrasındaki tüm gelişmeler an be an Ajansspor'da olacak. 

İki takımın ligdeki durumu

Galatasaray, Süper Lig'e 2'de 2 yaparak girdi ancak; sonrasındaki 2 karşılaşmada 1 beraberlik ve yenilgi yaşadı. Sarı-kırmızılılar 7 puanda bulunuyor. Çağdaş Atan yönetimindeki Alanyaspor ise 3 galibiyet ve 1 beraberlikle 10 puanda yer alıyor.

Galatasaray ve Alanyaspor'daki eksikler

Galatasaray'da Fernando Muslera bu karşılaşmada forma giyemeyecek. Alanyaspor'da ise Efecan Karaca sakatlığı sebebiyle oynaması beklenmiyor. 

11'LER BELLİ OLDU

Galatasaray 11: Fatih, Saracchi, Marcao, Luyindama, Linnes, Etebo, Taylan, Emre Akbaba, Emre Kılınç, Babel, Falcao.

Alanyaspor 11: Marafona, Juanfran, Tzavellas, Caulker, Moubandje, Salih Uçan, Bakasetas, Siopis, Davidson, Hasan, Bareiro.

Senin için hazırladığımız haberler