Galatasaray'a Alexis Sanchez'den kötü haber! Marsilya...

09.08.2022 - 17:45 | Son Güncellenme: 09.08.2022 - 23:16

Süper Lig ekiplerinden Galatasaray'ın kadrosuna katmak için görüşmeler yaptığı yıldız oyuncu Alexis Sanchez'den kötü haber geldi. Marsilya'ya transfer oluyor. İşte detaylar...

Galatasaray'a Alexis Sanchez'den kötü haber! Marsilya...

AJANSSPOR HABER

Yeni sezon transfer çalışmalarını sürdüren Galatasaray, takıma bir dünya yıldızı daha katmak isterken Inter'den ayrılan Alexis Sanchez'e teklif götürdü. Şilili golcü ise seçimini Fransa'dan yana kullandı.

Anlaşma sağlandı

Galatasaray'ın transfer listesinde yer alan Alexis Sanchez bu gece Fransız ekibi Marsilya ile sözleşme imzalamak için Fransa'ya gidecek. 

623 maçta 180 gol, 141 asist

Kariyerinde Barcelona, Arsenal ve Manchester United gibi devlerin de formalarını da giyen Sanchez, geçen sezon İnter formasıyla 38 maçta 9 gol ve 5 asistlik performans sergiledi. Hücumun her noktasında forma giyebilen yıldız futbolcu, forvet, forvet arkası veya kanatlarda görev yapabiliyor. 

Sanchez bugüne kadar toplam 623 maça çıkarken 180 gol ve 141 asistlik performans sergiledi. Şilili yıldız, ülkesinin milli takımında 146 karşılaşmada 48 gol kaydetti. 

Marsilya'dan resmi açıklama geldi

Marsilya, Galatasaray'ın da gündeminde olan Alexis Sanchez ile prensip anlaşmasına vardığını resmen açıkladı. Kulübün yaptığı basın açıklamasında, önümüzdeki birkaç saat içinde sözleşme imzalayacağı bildirildi.

Senin için hazırladığımız haberler