Galatasaray’a bir iyi bir kötü haber!

09.04.2021 - 20:16 | Son Güncellenme: 09.04.2021 - 20:20

Süper Lig’in 34. haftasında Fatih Karagümrük ile karşılaşacak Galatasaray’da Emre Kılınç takımla çalışırken, kaptan Arda Turan antrenmanda sakatlık yaşadı.

Galatasaray’a bir iyi bir kötü haber!

AJANSSPOR-HABER

Galatasaray, Süper Lig’in 34. haftasında Fatih Karagümrük ile oynayacağı maçın hazırlıklarını yaptığı antrenmanla tamamladı. Kulüpten yapılan açıklamaya göre, Florya Metin Oktay Tesisleri Jupp Derwall Antrenman Sahası’ndaki idman Fatih Terim yönetiminde gerçekleştirildi.

Emre Kılınç'ta karar Terim'in

Sarı kırmızılılarda milli takım kampında Covid-19 PCR testinin pozitif çıkmasından sonraki 10. gün yapılan testinde negatif sonuca ulaşılan Emre Kılınç, antrenmanda takımla beraber çalışmalara katıldı. Bu futbolcu Terim şans verirse Karagümrük’e karşı oynayacak.

Taylan Antalyalı'da belirsizlik

Yine milli takım kampından sonra testi pozitif çıkan Taylan Antalyalı’nın ise maç kadrosunda yer alıp almayacağı yarın sabah yapılacak testin sonucuna göre kesinlik kazanacak.  

Arda Turan korkuttu

Bu arada antrenman sonrası sağ üst arka adalesinde ağrı hisseden Arda Turan’ın ilk kontrolünün ardından bu bölgesinde hafif düzeyde zorlanma tespit edildi. Kaptanın oynayıp oynamayacağı da maç günü belli olacak.  

Linnes tedavi oldu

Sarı kırmızılılarda Kerem Aktürkoğlu, takımla birlikte çalıştı. Yapılan MR tetkiklerinin ardından kasık adalesinde ikinci derece zorlanma tespit edilen Martin Linnes’in tedavisine başlandı. 

Galatasaray-Fatih Karagümrük maçı ne zaman

Galatasaray, Fatih Karagümrük ile 10 Nisan Cumartesi günü saat 19.00’da Ali Sami Yen Spor Kompleksi Türk Telekom Stadı'nda karşılaşacak. 

Senin için hazırladığımız haberler