Transfer haberleri | Galatasaray, Claudiu Petrila ile ilgileniyor

03.11.2021 - 13:15 | Son Güncellenme: 03.11.2021 - 13:32

Transfer haberleri... Transfer çalışmalarını sürdüren Galatasaray'ın, Romanya Ligi takımlarından CFR Cluj'da forma giyen Claudiu Petrila ile ilgilendiği iddia edildi.

Transfer haberleri | Galatasaray, Claudiu Petrila ile ilgileniyor

Bu sezon Olimpiu Morutan ve Alexandru Cicaldau gibi Rumen isimleri kadrosuna katan Galatasaray, CFR Cluj forması giyen Claudiu Petrila''yı da transfer listesine aldığı iddia edildi.

Petrila yakın takipte

Fanatik'te yer alan habere göre; Galatasaray , Olimpiu Morutan ve Alexandru Cicaldau'dan sonra kadrosuna bir Rumen futbolcu daha katmak istiyor. Sarı-kırmızılılar, CFR Cluj'un 21 yaşındaki kanat oyuncusu Claudiu Petrila'yı yakından takip ediyor.

Sezon başında Romanya'dan Olimpiu Morutan ve Cicaldau'yu transfer eden Galatasaray, yeniden Rumen pazarına yöneldi. Rumen medyasında yer alan haberlere göre, Galatasaray CFR Cluj forması giyen 2000 doğumlu Claudiu Petrila'yı kadrosuna katmak istiyor.

Bu sezonki performansı

Sol kanatta görev yapan 20 yaşındaki oyuncunun kulübüyle olan sözleşmesi 30 Haziran 2023 yılına kadar devam ediyor. Petrila, bu seozn forma giydiği 22 maçta 5 gol ve 3 asist kaydetti. 

Senin için hazırladığımız haberler