Ajansspor

Galatasaray'a Burak'tan kötü haber

Editör: Ajansspor

Son Güncelleme /

Lider Galatasaray'da Kardemir Karabükspor maçı öncesinde şok.

Haberin Kaynağı:
Ajansspor
Google NewsAbone OlOkunma Süresi: 35 sn
WhatsApp'ta PaylaşFacebook'ta PaylaşX'ta Paylaş
😀-
😂-
😢-
😡-
😲-
Galatasaray'a Burak'tan kötü haber
Galatasaray'a Burak'tan kötü haber

Galatasaray'a Burak'tan kötü haber

Sarı-Kırmızılı ekibin golcüsü Burak Yılmaz'ın Hollanda Milli maçında yaşadığı sakatlığın tedavisinin süreceği ve Karabük maçında oynamasının çok zor olduğu bildirildi. Golcü oyuncu Milli Takım dönüşünü tedavisini aralıksız sürdürmesine rağmen, sakatlığının sanılandan daha ciddi olduğu ve Karabük maçında oynaması halinde sakatlığının 3-4 hafta arasında uzama riski olduğu belirlendi. 

Bu hafta bir kız çocuğu sahibi olan ve atacağı golleri eşi ile kızına armağan etmeyi hedefleyen golcü oyuncu, sağlık ekibinin kararı sonrasında forma giyemeceği için çok üzüldüğünü belirtti.

Sarı kırmızılı ekip de ayrıca sakatlıkları süren Sabri Sarıoğlu ile Semih Kaya'nın da tedavileri sürdürülüyor. İki oyuncunun da oynayıp oynamayacağı son antrenmandan sonra belli olacak.

DHA

Bu videoya da göz atabilirsin

Sizin için önerilen haberler yükleniyor...