Galatasaray’a eski futbolcusu için Bundesliga’dan rakip

03.07.2021 - 20:50 | Son Güncellenme: 03.07.2021 - 20:56

Transfer haberleri… Galatasaray’ın kiralamak istediği Ozan Kabak için Bundesliga ekiplerinden Bayer Leverkusen devreye girdi. İşte detaylar…

Galatasaray’a eski futbolcusu için Bundesliga’dan rakip

AJANSSPOR-HABER

Transfer çalışmalarını sürdüren Galatasaray’ın hedefindeki futbolculardan biri Ozan Kabak. EURO 2020 dönüşü Florya’yı ziyaret eden ve eski teknik direktörü Fatih Terim ile görüşen milli oyuncu sarı-kırmızılıların listesinde yer alıyor. 

Schalke'den ayrılması kesin gibi

Genç savunma oyuncusunun kulübü Schalke 04 Bundesliga 2’ye düştüğü için Ozan’ın takımdan ayrılmasına kesin gözüyle bakılıyor. Milli stoper geçtiğimiz sezonun ikinci yarısını Liverpool’da kiralık olarak geçirmişti. Galatasaray da Ozan Kabak’ı aynı şekilde kiralamak istiyor. 

İspanyollardan Ozan Kabak iddiası 

Ancak İspanyol basınından gelen haberler Cimbom’un işinin kolay olmayacağını ortaya koydu. Todofichajes.com'da yer alan habere göre Almanya Bundesliga ekibi Bayer Leverkusen, genç savunma oyuncusuna talip oldu.

Leverkusen satın almak istiyor

Savunmasına takviye yapmak isteyen Leverkusen’in liste başına Ozan Kabak'ı aldığı, transferde ciddi olan Alman temsilcisinin önündeki en büyük engelin ise maddi şartlar olduğu öne sürüldü.

Ozan Kabak’ın bonservisi 30 milyon Euro

Habere göre Leverkusen, Ozan Kabak’ı bonservisiyle transfer etme amacında. Ancak Schalke, milli futbolcumuzun fiyatını 30 milyon Euro olarak belirledi. Bayer Leverkusen’in bonservis bedelinde indirim beklediği de haberde aktarıldı. 

Ozan'ın Schalke ile 3 yıllık sözleşmesi var 

Galatasaray altyapısından yetişen Ozan Kabak geçen sezon Schalke’de 14, Liverpool’da 13 maça çıktı. 21 yaşındaki stoperin Alman kulübü ile 2024 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor. 

Senin için hazırladığımız haberler