Galatasaray'a İskoç Forvet | Transfer Haberleri

İsa Kethüda
19.04.2023 - 09:09 | Son Güncellenme: 19.04.2023 - 09:19

Transfer Haberleri... Süper Lig takımlarından Galatasaray'da transfer çalışmaları devam ediyor. Sarı-kırmızılı takım aradığı golcüyü İskoçya'da buldu.

Galatasaray'a İskoç Forvet | Transfer Haberleri

DIŞ HABER - AJANSSPOR

Spor Toto Süper Lig'in 30. hafta mücadelesinde Corendon Alanyaspor'u 4-1 mağlup eden lider Galatasaray, transfer çalışmalarını sürdürüyor. Sarı-kırmızılı takımın listesindeki golcü isim ortaya çıktı. İşte detaylar...

Galatasaray, Kevin Nisbet ile ilgileniyor

The Scottish Sun sitesinde yer alan habere göre; Galatasaray, İskoçya Ligi ekiplerinden Hibernian forması giyen golcü oyuncu Kevin Nisbet ile ilgileniyor. Sarı-kırmızılı takımda scout ekibi, golcü oyuncuyu uzun süredir yakından takip ediyor.

İngiliz kulüpleri peşinde

Haberde, 26 yaşındaki İskoç golcüyü Galatasaray'ın dışında Millwall, Sheffield United ve Middlesbrough kulüpleri de kadrosuna katmak istiyor.

İlgini Çekebilir
Okan Buruk, iki kere tarih yazacak!
Habere Git

Bu sezonki performansı

Kulübüyle olan sözleşmesi 31 Mayıs 2024 yılına kadar devam eden Kevin Nisbet, bu sezon forma giydiği 14 karşılaşmada 10 gol ve 1 asist kaydetti.

Forma giydiği takımlar

İskoç golcü futbola Thistle WYA takımında başladı ve sırasıyla Partick Thistle FC U20, East Stirlingshire FC, Ayr United, Raith Rovers, Dumbarton FC ve Dunfermline A. gibi takımların da formasını giydi.

Senin için hazırladığımız haberler