Galatasaray, Becir Omeragic'i Transfer Etmek İstiyor | Becir Omeragic Kimdir?

İsa Kethüda
12.06.2022 - 12:10 | Son Güncellenme: 12.06.2022 - 12:17

Galatasaray transfer haberleri... Süper Lig takımlarından Galatasaray, Marcao ve Nelsson'un takımdan ayrılması durumunda yerine gelecek oyuncular için arayışlarını sürdürüyor.

Galatasaray, Becir Omeragic'i Transfer Etmek İstiyor | Becir Omeragic Kimdir?

Galatasaray, Marcao ve Victor Nelsson'un takımdan ayrılması durumunda yerine gelecek oyuncu için transfer çalışmalarını sürdürüyor. Bilindiği üzere, Marcao'nun ismi Sevilla ve Nelsson'un ismi de Torino ile anılmıştı.

Aslan'da rota Becir Omeragic

Fotomaç'ta yer alan habere göre; Premier Ligi ekiplerinden West Ham'ın, Zürih'le İsviçre Ligi şampiyonluğu yaşayan Becir Omeragic'i istediği ancak Galatasaray'ın da ciddi bir rakip olduğu iddia edildi.

Görüşmeler sürüyor

Sarı-kırmızılı ekibin, Boşnak asıllı 20 yaşındaki stoper için somut adımlar atmaya başladığı bildirildi.

Savunma hattını güçlendirmek için harekete geçen Galatasaray yönetiminin, Zürih'le görüşme halinde olduğu belirtildi. Bir süre önce, Omeragic'in formasını giydiği Zürih'te teknik direktör Andre Breitenreiter'in Galatasaray'ın yeni teknik direktörü olacağına dair iddialar da vardı.

28 maç 1 asist

Geçtiğimiz sezon Zürih'te 28 resmi maçta forma giyen Omeragic, 1 asistlik katkı verdi. Stoper mevkisinde oynayan genç savunmacı, sağ bek ve ön libero bölgelerinde de görev alabiliyor.

İlgini Çekebilir
Ahmetcan Kaplan için Trabzonspor'a flaş teklif!
Habere Git

8 milyon Euro 

20 yaşındaki futbolcu, İsviçre Milli Takım formasıyla 4 maçta sahaya çıktı. Becir Omeragic'in güncel piyasa değeri 8 milyon Euro olarak gösteriliyor.

İlgini Çekebilir
F.Bahçe'nin ilgilendiği oyuncu İsrail'de ortaya çıktı!
Habere Git
Senin için hazırladığımız haberler