"Galatasaray'a karşı böyle şeyler olabilir"

13.03.2021 - 21:13 | Son Güncellenme: 13.03.2021 - 21:14

Son dakika haberleri... Spor Toto Süper Lig'in 30. haftasında Kayserispor, sahasında Galatasaray'a 3-0 mağlup oldu. Kayserispor'da Kolovetsios ve Lennon açıklamalar yaptı. İşte detaylar...

"Galatasaray'a karşı böyle şeyler olabilir"

Spor Toto Süper Lig'in 30. haftasında Kayserispor, sahasında Galatasaray'a 3-0 yenildi. Maçın ardından Kolovetsios ve Lennon değerlendirmeler yaptılar.

Ajansspor'un derledikleri şu şekilde:

Kolovetsios: Galatasaray'ın önde basacağını biliyorduk. Kazanmak zorundaydılar. Buna göre hazırlandık. Maçın kırılma anı, Pedro'nun kaçırdığı pozisyondu. Gol olsa işler değişebilirdi. 1-0'dan sonra basmaya başladık. Galatasaray bulduğu alanları iyi değerlendirdi ve kazandı. Galatasaray, Türkiye'nin en iyi takımlarından, inanılmaz futbolcuları var. Belki golü atsaydık, maç farklı bir yere gidebilirdi. Öne geçseydik farklı oynayabilirdik.

Lennon: Galatasaray'ın büyük takım olduğunu biliyorduk. Buna göre hazırlandık. Böyle büyük takımlar hataları cezalandırılır ve bizi cezalandırdılar. Önde basmaya çalıştık, bu yüzden arkada boşluk verdik. Galatasaray'a karşı böyle şeyler olabilir. Bu maç özelinde konuşursak, ilk bulduğumuz pozisyonu gol atsak farklı olabilirdi. Galatasaray da ilk bulduğu fırsatı gole çevirdi. Biz savaşıyoruz, savaşmaya devam edeceğiz.

Senin için hazırladığımız haberler