Galatasaray, Sevilla'dan Rony Lopes'i transfer etmek istiyor

30.07.2021 - 12:58 | Son Güncellenme: 30.07.2021 - 13:11

Galatasaray, Sevilla'dan Rony Lopes'i transfer etmek istiyor. Newcastle, Aston Villa ve Sporting Lizbon da Lopes transferi için devrede. İşte gelişmeler...

Galatasaray, Sevilla'dan Rony Lopes'i transfer etmek istiyor

AJANSSPOR - HABER

Gelecek sezon için transfer çalışmalarına devam eden ve son olarak Berkan Kutlu'yu kadrosuna katan Galatasaray'da sıra sağ kanat takviyesine geldi. 

Transferde rota Rony Lopes'e döndü

Fanatik'in yer verdiği habere göre, Ghezzal transferinde maliyeti nedeniyle geri adım atan Galatasaray, Rony Lopes için Sevilla ile temaslarına devam ediyor. Cimbom, teknik direktör Fatih Terim'in de onay verdiği futbolcuyu satın alma opsiyonu ile birlikte kiralamak istiyor.

Newcastle, Aston Villa ve Sporting de devrede

Kariyerinde Monaco ve Manchester City'de de forma giyen 25 yaşındaki futbolcu geçtiğimiz sezon Nice Takımı'na kiralanmıştı. Bir dönem Beşiktaş'ın transfer gündeminde de yer alan Lopes için İngiltere'den Newcastle ile Aston Villa, Portekiz'den de Sporting Lizbon devrede. 

Rony Lopes'in kariyerindeki gol ve asist sayısı

Geçtiğimiz sezon Nice forması giyen 25 yaşındaki Portekizli oyuncu Rony Lopes, 33 maça çıkarken 5 gol atıp 2 asist yaptı. Lopes, tüm kariyerinde ise 252 maça çıkıp 54 gol attı ve 45 asist yaptı. 

Senin için hazırladığımız haberler