Tottenham Ve Bournemouth, Nicolo Zaniolo'yu Transfer Etmek İstiyor

29.05.2023 - 19:02 | Son Güncellenme: 29.05.2023 - 19:34

Süper Lig ekibi Galatasaray'ın İtalyan yıldızı Nicolo Zaniolo'ya transfer teklifleri devam ediyor. Son olarak ise Tottenham ve Bournemouth devreye girdi. Detaylar...

Tottenham Ve Bournemouth, Nicolo Zaniolo'yu Transfer Etmek İstiyor

AJANSSPOR HABER

Galatasaray'ın dünya yıldızı Nicolo Zaniolo'ya transfer teklifleri devam ediyor. Daha önce İtalya ekiplerinin devreye girdiği yıldız oyuncu için şimdi ise Tottenham ve Bournemouth girdi. Erden Timur'un yaptığı görüşme ve detaylar haberde.

Erden Timur ile görüşme yapıldı

Milliyet'te yer alan habere göre, Erden Timur’un geçen hafta gerçekleştirdiği Londra seyahatinde sadece Boey ve Nelsson için teklif gelmediği aynı zamanda Zaniolo için de iki cazip teklifin geldiği ortaya çıktı. Tottenham ve Bournemouth’un Zaniolo için Timur’a teklifte bulunduğu belirtildi.

Zaniolo için beklenen bonservis belli oldu

Zaniolo için konuşulan rakamların 30 milyon euro civarı olduğu belirtildi. Bournemouth’un aylar önce 33 milyon euroyu gözden çıkararak Roma ile anlaşmasına rağmen genç oyuncu istemeyince transfer gerçekleşmemişti.

Zaniolo'ya milli davet

Corriere dello Sport’un haberine göre, Zaniolo’nun, İtalya Milli Takımı’na geri dönebileceği belirtildi. Teknik Direktör Mancini’nin, Türkiye’de yaşanan depremden dolayı İngiltere ve Malta maçlarına çağıramadığı futbolcunun, 15 Haziran’da Uluslar Ligi yarı finalinde İspanya ile oynanacak karşılaşmanın aday kadrosuna davet edilebileceği dile getirildi.

Senin için hazırladığımız haberler