Galatasaray'da ayrılık kararı! Rekor bedel...

22.02.2021 - 10:51 | Son Güncellenme: 22.02.2021 - 11:43

Son dakika Galatasaray transfer haberleri... Süper Lig'de Alanyaspor'u 1-0 mağlup eden Galatasaray, liderliğini sürdürdü. Kadrosunu devre arasında güçlendiren sarı-kırmızılı takım, sezon sonu için çalışmalarına başladı. Sarı kırmızılılar, savunma oyuncusu Luyindama'yı rekor bir bedelle göndermeye sıcak bakıyor. Yıldız ismi satış listesine koyan Galatasaray, yerine gelecek ismi de belirledi. Detaylar haberimizde...

Galatasaray'da ayrılık kararı! Rekor bedel...

Galatasaray, Süper Lig'in 26. haftasında deplasmanda Aytemiz Alanyaspor'u 1-0 yenerek liderliğini sürdürdü. Sarı-kırmızılı takım, Bahçeşehir Okulları Stadı'nda oynanan karşılaşmada rakibini Emre Kılınç'ın 18. dakikada kaydettiği golle mağlup etti. Galatasaray bu sonuçla puanını 54'e çıkartarak zirvedeki yerini korudu.

Cim-Bom, Süper Lig’de çıktığı son 7 karşılaşmadan galibiyetle ayrıldı. Ligdeki son yenilgisini 19. haftadaki Beşiktaş derbisinde yaşayan sarı-kırmızılılar, sonrasındaki 7 karşılaşmadan da 3 puan çıkardı. Galatasaray, bu süreçte Yukatel Denizlispor, Yeni Malatyaspor, Gaziantep, Medipol Başakşehir, Fenerbahçe, Kasımpaşa ve Aytemiz Alanya’yı mağlup etti. Bu maçlarda 16 gol atan Aslan, kalesinde sadece 3 gol gördü.


Sezona 23. şampiyonluk parolasıyla başlayan Galatasaray, toplam 13 isimle anlaşarak kadrosunu güçlendirdi. Sarı-kırmızılılarda teknik direktör Fatih Terim geleceğin Galatasaray'ını oluşturmak için transfer çalışmalarına şimdiden başladı.

9 ismin sözleşmesinin sona erecek olması ve 4 futbolcunun da kiralık sözleşmesinin bitecek olması nedeniyle Cimbom, bu oyuncuların yerini doldurmak için harekete geçti.

Transferde kaynak oluşturmak isteyen sarı-kırmızılı takım, yıldız futbolcuyla yollarını ayırabilir. G.Saray'ın stoper ikilisi Luyindama ve Marcao'nun sözleşmeleri 2022 yılında sona eriyor.

A Spor'un haberine göre Cimbom performasından memnun kaldığı Marcao ile sözleşme uzatmak istiyor. Aslan diğer stoperi Luyindama'yı ise satmaya sıcak bakıyor.

Ekonomik olarak satış yaparak rahatlamak isteyen Galatasaray, bu iki futbolcudan birini 20 milyon euro ve üzeri bir teklif gelmesi halinde gitmesine izin verecek. Aslan Luyindama için 8 milyon euro, Marcao için ise 4 milyon euro bonservis bedeli ödemişti.

Galatasaray özellikle Marcao'nun ayrılması halinde sol ayaklı bir stoper almak istiyor. Bu doğrultuda sarı-kırmızılıların ilk adayı belli oldu. İşte o isim....

Keven Schlotterbeck listede

Bundesliga ekiplerinden Freiburg'da forma giyen Keven Schlotterbeck, Cimbom'un transfer listesine girdi. Bu sezon Alman ekibinde 16 maçta forma giyen Alman yıldız, gol veya asist katkısı yapamadı.

Güncel değeri 7.50 milyon euro

23 yaşındaki sol ayaklı stoperin Haziran 2022'de sözleşmesi sona erecek. Genç defans oyuncusunun güncel piyasa değeri ise 7.50 milyon euro... 

Senin için hazırladığımız haberler