Galatasaray'da Barış Alper gelişmesi! Sözleşme...

16.10.2024 - 10:13 | Son Güncellenme: 16.10.2024 - 10:18

Süper Lig devi Galatasaray'da Barış Alper Yılmaz gelişmesi yaşanıyor. Cim Bom, genç oyuncuya yeni sözleşme sunarken maaşında zam yapacak. Detaylar...

Galatasaray'da Barış Alper gelişmesi! Sözleşme...

AJANSSPOR HABER

Süper Lig devi Galatasaray'da performansı ile taraftarın sevgilisi haline gelen Barış Alper Yılmaz'a yeni sözleşme yapılacak. Cim Bom, genç yıldızın sözleşmesini uzatmak isterken maaşında da zam yapıyor. Ayrıca hücum oyuncusunun serbest kalma maddesi de yüksek olacak. Detaylar...

Maaşında zam olacak

Fanatik'te yer alan habere göre; Barış Alper’e ciddi anlamda bir zam yapılması söz konusu. Galatasaray Yönetimi, 4 yıllık mutabakat sağladığı 24 yaşındaki oyuncuya ilk sezon için 1.7 milyon Euro ödeyecek.

Her sezon zam olacak

Her sezon bu maaşa 100 bin Euro zam yapılacak. Sözleşmede kolay ve zor olmak üzere çeşitli başarı bonuslarının bulunacağı da gelen haberler arasında.

Dev serbest kalma maddesi var

Henüz imza aşamasında olmayan tek konu ise kontrattaki çıkış maddesi. Tarafların daha sonra tekrar değerlendirmek üzere 35 milyon Euro’luk bir serbest kalma bedeli üzerinde prensip anlaşmasına vardığı öğrenildi.

Devre arasında satış yok

Galatasaray Yönetimi, teknik direktör Okan Buruk’un da talebiyle yaz döneminde gelen teklifleri neredeyse değerlendirmeye bile almadan geri çevirmişti. Aynı tavrın bu kış döneminde de süreceği, Barış Alper’in mutlaka sezon sonuna kadar Sarı-Kırmızılı formayı giymeye devam edeceği bildirildi.

13 maçta 4 gol, 1 asist

Bu sezon Galatasaray formasıyla 13 resmi maça çıkan 24 yaşındaki oyuncu, 4 gol, 1 asistle skora katkı sağladı.

Senin için hazırladığımız haberler