Galatasaray'da başkan adayından talep: Açıkla Mustafa Cengiz

21.11.2020 - 19:36 | Son Güncellenme: 21.11.2020 - 19:36

Galatasaray'ın başkan adaylarından Metin Öztürk, Mustafa Cengiz ve yönetiminden gizli kalması kaydıyla 31 Ocak 2021'e kadar vadesi gelecek bütün ödemelerin açıklanmasını istedi. İşte detaylar...

Burhan Can Terzi - Ajansspor


Galatasaray’da 26 Aralık olarak belirlenen seçime aday olan isimlerden Metin Öztürk, çalışmalarını sürdürüyor. Geçtiğimiz günlerde sponsorlarının hazır olduğunu söyleyen Öztürk, başkanlık yolunda diğer adaylar için de mühim bir talepte bulundu.

Öztürk, bugünkü Divan Kurulu öncesi Divan Başkanlığı'na bir dilekçe  verdi. Metin Öztürk  dilekçesinde şunları söyledi: “Asgari 100 imza vermek suretiyle ilan edilmiş olan 26 Aralık 2020 tarihli seçimde Galatasaray Spor Kulübü Derneği Başkanlığı için aday olanlara seçim öncesinde vermek üzere; şu anki mevcut yönetimden vadesi geçmiş borçlar ile 31 Ocak 2021 tarihine kadar vadesi gelecek bütün ödemelerin (Özellikle günü geçmiş banka kredileri ve günü geçmiş futbolcu ödemeleri - çek veya senet olarak verilenler dahil) dökümünün divanımızda saklı kalmak kaydıyla Galatasaray Spor Kulübü Derneği Yönetim Kurulu'ndan talep edilmesini arz ederiz."

Yasal uyarı: Bu haber Ajansspor.com tarafından yazılmıştır, kaynak gösterilmeden kullanılamaz.

Senin için hazırladığımız haberler