Galatasaraylı Berkan Kutlu'yu Inter ve Dortmund izleyecek

Salim Manav
09.11.2021 - 10:07 | Son Güncellenme: 09.11.2021 - 12:15

Galatasaray'da forma giyen Berkan Kutlu, Avrupa devlerinin ilgisini çekmeyi başardı. Inter ve Dortmund temsilcileri, Berkan'ı milli formayla izleyecek. Detaylar haberimizde...

Galatasaraylı Berkan Kutlu'yu Inter ve Dortmund izleyecek

Sezon başında 4 milyon Euro gibi ciddi bir rakam karşılığında Alanyaspor 'dan transfer edilen Berkan Kutlu, kısa sürede beklentileri karşılamayı başardı. 23 yaşındaki orta saha oyuncusu, Galatasaray formasıyla çıktığı her maçta mesafe limitlerini zorluyor. 12 km'den aşağı koşmayan ve birçok maçta 13 km'yi geçen Berkan, mücadelesinin yanı sıra top tekniğiyle de dikkat çekiyor.

Fanatik'in haberine göre; Fatih Terim'in zaman zaman 8 numarada, son haftalarda ise 6 numarada kullandığı genç oyuncunun performansı, Avrupa devlerinin radarına girmesini sağladı. Borussia Dortmund ve Inter Milan temsilcilerinin, Türk Milli Takımı formasıyla Berkan'ı takip edecekleri öğrenildi.

Terim'in vazgeçilmezi oldu

Aslan'ın hocası Fatih Terim'in uzun süredir hiç vazgeçmediği ve oyundan çıkarmadığı Berkan Kutlu, yoğun tempoya rağmen istikrarlı bir grafik çizerken, aynı zamanda joker görevi üstleniyor. Ara transfer döneminde çok kaliteli bir ön libero isteyen Fatih hocanın, yeni oyuncu geldikten sonra Berkan'ı tekrar 8 numaraya çekeceği ve ondan ön tarafta daha fazla faydalanmaya çalışacağı belirtiliyor.

Senin için hazırladığımız haberler