Galatasaray'da boşa giden 550 bin Euro! Gustavo Assunçao...

06.12.2021 - 11:51 | Son Güncellenme: 06.12.2021 - 12:07

Transfer döneminde 6 numara takviyesi yapamayan Galatasaray, son bir hamle yaparak kadrosuna Gustavo Assunçao'yu katmıştı. Ama genç sambacı hayal kırıklığı yarattı.

Galatasaray'da boşa giden 550 bin Euro! Gustavo Assunçao...

Burhan Can Terzi - Ajansspor

Galatasaray yaz transfer döneminde yapılan takviyelerden Nelsson, Cicaldau, Morutan, Boey ve Berkan'ın performansından memnun kalınırken, bazı isimler ise henüz sınıfı geçemedi. Son dakika transferiyle kadroya katılan Gustavo Assunçao ise büyük hayal kırıklığı oluşturdu. 

Sarı-kırmızılılar yaz boyunca bir 6 numara ararken, birçok isimle imza aşamasına gelinmiş ancak son anda çıkan pürüzler sebebiyle iptal edilmişti. Assunçao ise sarı kırmızılılar için bir umut transferiydi ancak 2000 doğumlu futbolcu beklentileri karşılayamadı. 

Maliyeti 550 bin euro 

Galatasaray'ın kiralama ücreti olarak 100 bin Euro, maaş olarak ise 450 bin Euro ödediği sambacı sadece 2 lig maçında 135 dakika süre alabildi. Toplam 550 bin Euro'luk maliyeti bugünkü kurla yaklaşık 8.5 milyon Lira'yı buluyor.

Devre arasında ayrılık kapıda

Sezon başında Portekiz ekibi Famalicao'dan kiralık olarak kadroya katılan ancak verim alınamayan 21 yaşındaki futbolcuyla devre arasında yolların ayrılması planlanıyor. 

Senin için hazırladığımız haberler