Transfer | Galatasaray, Craiova'dan Andrei Ivan'ı gündemine aldı

26.10.2021 - 09:59 | Son Güncellenme: 26.10.2021 - 11:55

Son dakika transfer haberleri... Galatasaray, Cicaldau'nun Craiova'dan eski takım arkadaşı Andrei Ivan'ı transfer gündemine aldı. İşte gelişmeler...

Transfer | Galatasaray, Craiova'dan Andrei Ivan'ı gündemine aldı

AJANSSPOR - HABER

Galatasaray, devre arası transfer dönemi için kadro planlama çalışmalarına şimdiden başladı. Cimbom, Cicaldau'nun eski takım arkaşı Andrei Ivan'ı da listeye ekledi. 

A Spor’un aktardığı habere göre, Alexandru Cicaldau'dan son derece memnun sarı - kırmızılılarda teknik direktör Fatih Terim, kadroya 1 Rumen oyuncunun daha alınmasını istedi. Bu isim, Cicaldau'nun Universitatea Craiova'dan takım arkadaşı Andrei Ivan.

Güncel piyasa değeri 1 milyon Euro

Her iki kanatta ve santrfor bölgesinde oynayabilen 24 yaşındaki oyuncu, bu sezon 11 maçta 4 gol atıp 2 asist yaptı. Ivan, 2019'da Krasnodar'dan Craiova'ya 1.5 milyon Euro bonservis bedeliyle transfer olmuştu. Güncel piyasa değeri ise1 milyon Euro. 

Cicaldau: Galatasaray'a Andrei Ivan'ı isterdim

Galatasaray'a yaz ayında katılan Cicaldau, geçtiğimiz günlerde Rumen basınına açıklamalarda bulunmuştu. 24 yaşındaki oyuncu, ''Craiova'dan bir oyuncunun transferini istesem, Andrei Ivan'ı isterdim'' demişti. 

Senin için hazırladığımız haberler