Galatasaray'da 6 eksik, 2 sarı alarm!

02.04.2021 - 10:51 | Son Güncellenme: 02.04.2021 - 10:54

Galatasaray haberleri... Süper Lig'de şampiyonluk mücadelesi veren Galatasaray, Hatayspor ile oynayacağı maça odaklandı. Mücadele öncesinde sarı-kırmızılı takımda eksikler dikkati çekiyor. Hangi futbolcular Hatayspor maçında sahada olmayacak? İşte yanıtı...

Galatasaray'da 6 eksik, 2 sarı alarm!

AJANSSPOR-HABER

Galatasaray, Süper Lig'in 32. haftasında yarın deplasmanda Atakaş Hatayspor ile karşılaşacak. Sarı-kırmızlı takımd 6 futbolcu Hatayspor maçında oynayamayacak. Detaylar haberde... 

Galatasaray'da hangi futbolcular Hatayspor maçında yok?

Süper Lig'de şampiyonluk mücadelesi veren Galatasaray'da savunma oyuncuları DeAndre Yedlin, Christian Luyindama ve Marcao, cezaları nedeniyle forma giyemeyecek.

Sakatlığı süren Kerem Aktürkoğlu da Hatayspor mücadelesinde yer alamayacak. Öte yandan Galatasaray'da Emre Kılınç ve Taylan Antalyalı da yarınki müsabakada sahaya çıkamayacak.

İki futbolcu için sarı alarm

Sarı-kırmızılı ekipte ayrıca Ryan Babel ve Oghenekaro Etebo, sarı kart ceza sınırında bulunuyor. İki futbolcu da yarınki karşılaşmada sarı kart görmeleri durumunda 34. haftadaki Medipol Başakşehir maçı öncesi cezalı duruma düşecek.

Senin için hazırladığımız haberler