Galatasaray'da Fatih İbradi sesleri

24.06.2020 - 16:30 | Son Güncellenme: 24.06.2020 - 16:30

Gaziantep Sportif Direktörü Fatih İbradi'nin gelecek sezon Galatasaray'ın profesyonel kadrosunda yer alması bekleniyor.

Galatasaray’da teknik direktör Fatih Terim yeni sezon öncesi ekibini yenileyecek.

BURHAN CAN TERZİ - AJANSSPOR

Florya profesyonellerinden Hande Sümertaş ile yolları ayıran Terim, yardımcısı Hasan Şaş’ın da istifası üzerine teknik kadro ve profesyonel ekibe yeni simalar katacak. Tecrübeli teknik adam idari direktör Şükrü Hanedar’ın yerine de sürpriz bir isim düşünüyor. Daha önce Galatasaray Futbol Akademisi Direktörlüğü yapan, TFF bünyesinde gelişim direktörlüğü görevinde de bulunan ve şu an Gaziantep'in sportif direktörü olan Fatih İbradı’nın yeni sezonda Galatasaray A Takımı profesyonel kadrosuna katılması çok yüksek ihtimal.

Gaziantep’te teknik direktör Sumidica’yla da çok iyi anlaşamadığı öğrenilen Fatih İbradı son görevine başlarken, “Yıllardır Fatih Terim ile birlikte çalıştım. Buraya geldiğimde de beni arayıp ilk tebrik eden Fatih Terim oldu. Her zamanda irtibat halindeyiz. Terim Türkiye'nin en büyük değerlerinden biridir” açıklamasında bulunmuştu.

Akman yeniden kulübeye

Öte yandan ilk olarak Sabah Gazetesi’nin yazdığı ve diğer medya organlarına da yansıdığı gibi Fatih Terim’in yeni sezonda yardımcılarından biri eski kaptan ve eski yardımcı hoca Ayhan Akman olacak. Ümit Davala’yla da yolların ayrılması planlayanıyor.

Yasal uyarı: Bu haber Ajansspor.com tarafından yazılmıştır, kaynak gösterilmeden kullanılamaz.

Senin için hazırladığımız haberler