Galatasaray'da flaş ayrılık! Filiz Umur istifa etti

22.10.2024 - 17:17 | Son Güncellenme: 22.10.2024 - 17:25

Son dakika haberleri. Süper Lig takımlarından Galatasaray Pazarlama ve Etkinlikler Koordinatörü Filiz Umur, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım ile görevinden ayrıldı.

Galatasaray'da flaş ayrılık! Filiz Umur istifa etti

AJANSSPOR HABER

Trendyol Süper Lig ekiplerinden Galatasaray Pazarlama ve Etkinlikler Koordinatörü Filiz Umur, sosyal medya hesabı Instagram hikayesi üzerinden yaptığı paylaşım ile görevinden ayrıldığını duyurdu.

"Yapacağım iş önemli değildi"

Umur paylaşımında, "Galatasaray'da çalışabilme hayaliyle 2010 senesinde gönderdiğim bir CV'yle başlamıştı maceram. Kimse başvurduğum pozisyon ve ellerindeki CV'yi bağdaştıramamıştı ama yapacağım iş önemli değildi.

"Yardıma ihtiyacı olan kim varsa destek olabilmek için çalıştım"

Amacım, çocukluk hayalimi yaşayabilmek ve o hayal uğruna ne iş olursa yapmaktı. Öyle de oldu. Dile kolay, 14 sene boyunca gece gündüz demeden aşık olduğum renklere hizmet edebilmek için yapmam gereken ne varsa yapmak, yardıma ihtiyacı olan kim varsa destek olabilmek için çalıştım.

"Ama her güzel şeyin bir sonu vardır"

Bu süre zarfında, kulübümün kazandığı başarılarda en ufak bir payım varsa, ne mutlu bana. Ama her güzel şeyin bir sonu vardır. Benim de artık başka ufuklara yelken açma zamanım geldi.

"Biraz buruk ama kendi isteğimle çıkıyorum"

Bugünden 14 yıl önce, hayatımın ve kariyerimin başında toy bir genç olarak girdim Galatasaray Spor Kulübü'nün kapısından. Bugün ise aynı kapıdan yıllar boyunca öğrendiklerim ve edindiğim tecrübeleri de cebime koyup biraz hüzünlü, biraz buruk ama kendi isteğimle çıkıyorum.

Birlikte çalıştığım tüm başkanlarıma, yönetim kurulu üyelerine, yöneticilerime, mesai arkadaşlarıma ve sponsorlarımıza bana kattıkları her şey için çok teşekkür ederim.

"Galatasaray'ı tribünden desteklemeye devam edeceğim"

Artık ayrılık vakti... Bundan sonra belki koridorlarda veya saha içinde sağa sola koştururken göremeyeceksiniz beni ama Galatasaray'ı tribünden desteklemeye devam edeceğim. Hakkınızı helal edin. Benim hakkım varsa helal olsun" ifadelerini kullandı.

Senin için hazırladığımız haberler