Ajansspor

Galatasaray'da flaş kaptanlık kararı! Milli arada resmileşecek

Editör: Özgür Koç

Son Güncelleme /

Abdülkerim Bardakçı'nın birinci kaptan olduğu Galatasaray'da ikinci kaptanlık milli arada el değiştirecek.

Galatasaray'da flaş kaptanlık kararı! Milli arada resmileşecek
Haberin Kaynağı:
Ajansspor
Google NewsAbone OlOkunma Süresi: 35 sn
WhatsApp'ta PaylaşFacebook'ta PaylaşX'ta Paylaş

Süper Lig'de 6 maç sonunda liderlik koltuğunda oturan Galatasaray'da milli arada flaş bir değişiklik yaşanacak.

İkinci kaptan değişiyor

Birinci kaptanın Abdülkerim Bardakçı'nın olduğu sarı kırmızılı takımda ikinci kaptanlıkta görev değişimi yaşanacak. 

Kaan Ayhan devredecek

Türkiye Gazetesi'nin haberine göre; Şampiyonlar Ligi kadrosunda bulunmayan ve ligde de fazla süre alamayan Kaan Ayhan, ikinci kaptanlık görevini bir başka takım arkadaşına devredecek.

Kaan Ayhan
Kaan Ayhan

Yeni ikinci kaptan Lucas Torreira

Galatasaray'ın yeni ikinci kaptanının aidiyet duygusu fazla olan ve sarı kırmızılı kulübe gönülden bağlı bulunan Lucas Torreira olacağı kaydedildi. 

Lucas Torreira
Lucas Torreira

Milli arada resmiyet kazanacak

İkinci kaptanlık değişiminin milli arada gerçekleşeceği Galatasaray'da üçüncü kaptanlık ise maça ve kadro durumuna göre değişim göstermeye devam edecek.

Bu videoya da göz atabilirsin

Sizin için önerilen haberler yükleniyor...