Galatasaray'da flaş Victor Osimhen gelişmesi

01.10.2024 - 12:31 | Son Güncellenme: 01.10.2024 - 12:51

Galatasaray'da Kasımpaşa karşılaşmasında sakatlanan Nijeryalı forvet Victor Osimhen, takımının bugün yapacağı antrenmanda yer almayacak. İşte detaylar...

Galatasaray'da flaş Victor Osimhen gelişmesi

Salim MANAV - AJANSSPOR

Galatasaray'ın Süper Lig'in 7. haftasında sahasında Kasımpaşa ile 3-3 berabere kaldığı maçta sakatlanan Victor Osimhen'den haber var.

İki gol attı, sakatlandı

Mücadelenin 20. ve 28. dakikalarında sarı kırmızılı formayla ilk gollerini kaydeden Osimhen, 45. dakikada defansın arkasına atılan top için depara kalkmış ancak bir anda koşuyu bırakıp ve kenara değişiklik işareti yapmıştı. Nijeryalı forvet 2 dakika daha sahada kalırken; devre arasında yerini Dries Mertens'e bırakmıştı.

"Sakatlığım ciddi değil"

Maçın ardından yayıncı kuruluşa konuşan Osimhen, sakatlığının ciddi olmadığını dile getirerek, "Sakatlığım ciddi değil. Rahatsızlık hissettim ve Okan Buruk'a söyledim. O yüzden oyundan çıktım." dedi.

Kontrol amaçlı tedavisi için antrenmanda olmayacak

Öte yandan 3 Ekim Perşembe günü Avrupa Ligi'nde FK Rīgas ile oynayacağı karşılaşmanın hazırlıklarını bugün yapacağı antrenmanla sürdürecek olan Galatasaray'da Victor Osimhen idmanda yer almayacak. Nijeryalı futbolcu kontrol amaçlı hastanede tedavi olduğu için bugün takımla birlikte olmayacak.

Senin için hazırladığımız haberler