Galatasaray'da ilk peşindeler: 8 futbolcu...

Cem Ergün
09.05.2024 - 18:33 | Son Güncellenme: 09.05.2024 - 18:50

Süper Lig'de şampiyonun belirlenmesine son 3 maç kalırken, 6 puan farkla liderlik koltuğunda oturan Galatasaray'da tam 8 futbolcu bir ilk peşinde. Detaylar...

Galatasaray'da ilk peşindeler: 8 futbolcu...

AJANSSPOR HABER

Galatasaray, ligde şampiyonun belli olacağı son 3 haftaya, 2'nci sıradaki Fenerbahçe'nin 6 puan önünde girmeyi başardı. Haftasonu Fatih Karagümrük ile karşılaşacak Sarı-Kırmızılılar, karşılaşmadan puanla ayrıldığı takdirde, Fenerbahçe'nin Kayserispor maçında alacağı sonuca göre şampiyonluğunu erkenden ilan edebilir. NTV Spor'un haberine göre; bu durumda Aslan'da tam 8 isim bir ilke imza atacak.

8 isim ilk peşinde

Galatasaray, bu sezon şampiyon olduğu takdirde Süper Lig'deki 24'üncü zaferini elde edecek. Son 3 haftaya lider giren Cim Bom, avantajı elde etti. Sarı-Kırmızılılar mutlu sona ulaştığı takdirde; Wilfried Zaha, Kerem Demirbay, Derrick Köhn, Carlos Vinicius, Eyüp Aydın, Ali Turap, Efe Akman ve Baran Demiroğlu kariyerlerinde ilk kez şampiyonluk sevinci yaşayacak.

En çok şampiyonluk yaşayanlar

Sarı-Kırmızılılarda 13'üncü sezonunu geçiren Fernando Muslera, şampiyonluk konusunda en deneyimli isim olarak ön plana çıktı. Uruguaylı file bekçisi, Galatasaray kariyerinde 6 kez kupa kaldırmayı başardı. Muslera'yı, Sergio Oliveira 4, Mauro Icardi ise 3 şampiyonlukla takip etti.

Geri sayım başladı

Galatasaray'ın, ligin kalan haftalarındaki fikstürü ise şu şekilde: 

12.05.2024 | Fatih Karagümrük - Galatasaray
19.05.2024 | Galatasaray - Fenerbahçe
26.05.2024 | Konyaspor - Galatasaray

Senin için hazırladığımız haberler