Transfer Haberleri | Galatasaray'da imza şov! İşte 5 isim

Orhan Gülek
19.04.2024 - 15:39 | Son Güncellenme: 19.04.2024 - 16:55

Trendyol Süper Lig'de şampiyonluğa koşan Okan Buruk yönetimindeki Galatasaray, A takım oyuncularıyla sözleşme yenileme töreni düzenledi.

Transfer Haberleri | Galatasaray'da imza şov! İşte 5 isim

AJANSSPOR - HABER

Trendyol Süper Lig'de zirve yarışında bulunan Galatasaray'da, transferde flaş gelişmeler yaşanıyor. Bu sezon Galatasaray'da gösterdikleri performansla dikkatleri üzerine çeken futbolcular için harekete geçildi.

Galatasaray, resmi kanallarından yapılan açıklama futbol A Takım oyuncularıyla bugün saat 16.00'da sözleşme yenileme töreni düzenledi.

İŞTE YENİ SÖZLEŞME İMZALANAN 5 FUTBOLCU

  • Barış Alper Yılmaz
  • Lucas Torreira
  • Fernando Muslera
  • Kaan Ayhan
  • Abdülkerim Bardakcı

Dursun Özbek: "Fernando Muslera ile başlamak istiyorum"

İlk olarak söz alan Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek, şu ifadeleri kullandı:

"Galatasarayımız için bu zamana kadar verdikleri emek için onlara teşekkür gönderiyorum. Değerli kaptanımız Fernando Muslera ile başlamak istiyorum. Nando sadece performansıyla değil efendiliğiyle de tüm spor severlerin gönlünde taht kurmuş biridir. Tam 13 senedir Sarı-Kırmızılı forma için ter akıtmış, bir gün bile mücadeleden kaçmamış en önemli liderlerdendir. Artık onu yabancı olarak değil bizden biri olarak görüyorum. Kendisiyle yeni sözleşme konusunda çok kısa konuştuk. İkiletmedi, sen nediyorsan öyledir başkan dedi. Benim dileğim futbol hayatını Galatasaray'da sona erdirmesi ve ileride yine Galatasaray'ın içinde yer almaya devam etmesi"

"Sevgili Abdülkerim, biz senden hiç şüphe etmedik"

Sevgili Abdülkerim. İlk transfer olduğun dönemde hatırlıyor musun kimilerinin burun kıvırdığı aslan kardeşim. Biz senden hiç şüphe etmedik. Sen de gösterdiğin performansla birçok kişiyi pişman ettin. Önünde başarılarla dolu yıllar olduğuna inanıyorum. Galatasaray'ı temsil ediyor, bizi gururlandırıyorsun.

Lucas Torreira, seni çok seviyoruz

Lucas Torreira... Takımımızın enerji küpü, orta sahanın dinamosu. Galatasaray'a transfer olduğu ilk andan itibaren farkını ortaya koydu. Elde ettiğimiz başarılarda büyük katkısı var. Senin oynadığın maçlarda terinin son damlasına kadar mücadele ettiğinden eminiz. Sana güveniyoruz, hep böyle devam etmeni diliyoruz. Seni çok seviyoruz., 

"Sevgili Kaan, aklını ve tecrübesini gösteren çok değerli oyuncumuz"

"Sevgili Kaan... Her zaman göreve hazır. İhtiyaç olduğunda farklı pozisyonlarda oynayıp, aklını ve tecrübesini gösteren çok değerli oyuncumuz. Birlik ve beraberliğe yaptığın katkılar en az performansın kadar değerli. Yıllardır bu takımın formasını giyiyormuş gibi hissettirdiğin için teşekkür ediyorum"

"Çocuklar, Barış Alper diye bağırarak sevinmeye başladılar"

"Sevgili Barış... Türk futbolunun son dönemdeki en önemli başarı hikayelerinden birini yazmaya devam eden genç kardeşim. Sokakta gol atan çocuklar Barış Alper diye bağırarak sevinmeye başladılar. Önünde kimsenin hayal dahi edemediği başarılar olduğuna inanıyorum. Bu mücadele gücünden en ufak bir parça bile kaybetmemeni istiyorum"

Erden Timur: "Asıl kalacak şey burada edinilen dostluklar ve öğrenilenler"

Galatasaray Sportif AŞ Başkan Vekili Erden Timur ise şu ifadeleri kullandı:

"Neredeyse 2 yıl olacak, birlikteyiz. Sanki çok uzun yıllar gibi geldi. Bir şeyin derinliği sadece zamana bağlı değil. Hepsiyle farklı farklı dostluk yaşıyoruz. Hepsinin yeri farklı bende. Takımdaşlıktan, birlikten veya performanslardan çok öte, hepsi çok güzel insanlar. Asıl kalacak şey burada edinilen dostluklar ve öğrenilenler. Dışarıdan sadece mücadele gibi gözükse de duygusal tarafı bambaşka. Geçtiğimiz sene yaz kampında bir toplantı yaptık. Amacımın ne olduğunu anlatmak istedim. Ben çocuğumun nasıl bir yerde olmasını isterdim diye düşündüm. Çocuğumun hayallerine değer veren bir yerde olmasını isterdim. Buradaki misyonum sizi hayallerinize kavuşturmak. Geçen sene o hayale kavuştuk, inşallah bu sene de kavuşacağız. Burada aslan gibi, güzel yürekli insanlar görüyorsunuz"

Kaan Ayhan: "Bir başarıya imza attık"

2022-23 sezonunun ara transfer döneminde Galatasaray'a transfer olan Kaan Ayhan, performansıyla büyük beğeni topladı. Teknik direktör Okan Buruk'un görev verdiği her mevkide görevini başarıyla yerine getiren milli oyuncu, sarı-kırmızılılarda takımın önemli isimlerinden biri haline geldi.

Toplantıda söz alan Kaan Ayhan ise, "Herkese teşekkür ediyorum. Takım arkadaşlarım da olmasa ben burada olamayacağım. Bir başarıya imza attık böyle bir karar alındı. 1,5 sene önce geldim. Ama böyle büyük camiaya gelmek değil burada kalmak daha zor bir beceri. Takım arkadaşlarımla beraber bunu becerdiğim için taraftarı, yönetimi ikna edebildiğim için mutluyum. Burada oturan takım arkadaşlarımı da tebrik ediyorum. İnşallah daha uzun seneler geçirir ve daha büyük başarılara imza atarız." dedi.

Torreira: "Nando'ya ayrıca teşekkür ediyorum"

Galatasaray'ın Uruguaylı futbolcusu Lucas Torreira ise, "Başkanıma, Erden Bey'e, oyuncu arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Nando'ya ayrıca teşekkür ediyorum, onun sayesinde geldim buraya. İyi akşamlar" dedi.

Abdülkerim Bardakcı: "İnşallah hayallerim ve hedeflerim doğrultusunda ilerlerim"

Sarı-kırmızılılardaki başarılı performansıyla büyük beğeni toplayan Abdülkerim Bardakcı ise,  "Başkanımıza ve Erden abiye çok teşekkür ediyorum. Bu ailenin parçası olmaktan dolayı her zaman onur duydum. Bu kulübe uzun yıllar hizmet edip, iyi performans gösterip efsaneleri arasına girmek istiyorum. Bunun için bir adım attık. İnşallah hayallerim ve hedeflerim doğrultusunda ilerlerim" dedi.

Barış Alper Yılmaz: "Her iki taraf için de hayırlı olsun"

Galatasaray'ın son dönemde 'gizli kahramanı' olmayı başaran Barış Alper Yılmaz ise, "Çok özel duygular yaşıyorum. Bana bu şansı veren başkanımıza, Erden abiye, hocamıza çok teşekkür ediyorum. Her iki taraf için de hayırlı olsun" dedi.

Muslera: "İsmim, hep Galatasaray'ın kalecisi olarak konuşulacak"

Fernando Muslera ise yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

"Klipte de gördünüz, 13 yıl dile kolay. Bir ömür geçirdim. 3'üncü kez kontratımı yeniliyorum. Başkanıma ve Erden Bey'e çok teşekkür ediyorum. Hayatta en önemli anlardan biri diyebileceğim bir an. Ailemle, arkadaşlarımla mutluluk dolu yıllar geçirdim burada. Takım arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum, tebrik ediyorum. Hocama, Florya personeline, başkanıma ve Erden Bey'e durmadan çalıştıkları için bizimle birlikte mücadele ettikleri için ve bize bu imkanı tanıdıkları için teşekkür ediyorum. Ben 16 tane şampiyonluk gördüm. Fakat Galatasaray Türkiye'nin en büyüğü, bunu sürekli bunu göstermesi gerekiyor. Bunun için mücadele ediyoruz. Benim için de arkadaşlarım için de bu aile olmanın önemli gerekliliğidir. İsmim burada ailem tarafından da hep Galatasaray'ın kalecisi olarak konuşulacak. Onların desteğinden çok memnunum. Şimdi oyuncu olarak bulunuyorum. İleride de sürekli bu takımın bir parçası olmaya devam edeceğim. Şimdi ve sonsuza kadar..."

Senin için hazırladığımız haberler