Galatasaray'da kaleci transferi! İşte Muslera'nın alternatifi

Orhan Gülek
20.02.2024 - 17:23 | Son Güncellenme: 20.02.2024 - 17:34

Yoluna 3 kulvarda devam eden Galatasaray, gelecek sezon Uruguaylı file bekçisi Fernando Muslera'nın yanına Fransa'da oynayan gurbetçi oyuncuyu düşünüyor.

Galatasaray'da kaleci transferi! İşte Muslera'nın alternatifi

AJANSSPOR - HABER

Bu sezon yoluna 3 kulvarda devam eden Galatasaray'da flaş gelişmeler yaşanıyor. Ligde şampiyonluğu hedefleyen sarı kırmızılılar gelecek sezon için flaş bir transfer imza atmaya hazırlanıyor.

Fernando Muslera ile 1+1 yıllık yeni sözleşme yapmayı planlayan Galatasaray yönetimi aynı zamanda, gelecek sezon, Uruguaylı file bekçisinin yanında genç ve gelecek vaddeden bir kaleciye yer vermek istiyor. 

Cimbom'dan Doğan Alemdar için büyük adım

Sarı kırmızılıların bu çerçevede, tüm hakları Fransa'nın Rennes takımda olan Doğan Alemdar için büyük bir adım attığı öğrenildi. 

"Galatasaray Doğan Alemdar için resmî başvurusunu yapmış. Bunu teyit ettim"

Radyospor'da, Özgür Sancar'ın hazırlayıp sunduğu Spor Kazanı programında Doğan Alemdar için flaş açıklamalar geldi.

Almanya'da yaşayan ve pek çok futbolcuyla çalışan Ali Polat, ''Net biçimde biliyorum Galatasaray, Muslera'nın yedeği olarak Doğan Alemdar'ı düşünüyor. Doğan, Gaziantep altyapısından yetişti. Rennes oyuncuyu kiralık olarak Troyes'e gönderdi. Galatasaray bu transfer için resmî başvurusunu yapmış. Bunu teyit ettim; ama Rennes 4 milyon Euro istiyor. Galatasaray bir sponsorluk anlaşmasıyla bu transferi gerçekleştirmek istiyor. Benim duyduğum kadarıyla Petrol Ofisi ile bu konuda bir çalışma yapacaklar. Galatasaray bu transfer konusunda kararlı.'' ifadelerini kullandı.

İlgini Çekebilir
Beşiktaş hükmen mağlup, Galatasaray galip sayıldı
Habere Git

Doğan Alemdar'ın kariyeri

Kayserispor altyapısında yetişen ve henüz 18 yaşındayken Süper Lig’de başarılı performansıyla adından söz ettiren Doğan Alemdar, 2021 yılında 3,5 milyon Euro karşılığında Fransa Ligue 1 ekibi Rennes’e transfer olmuştu.

Doğan Alemdar'ın performansı

2 sene forma giydiği Fransız ekibinde toplam 23 maça çıkan Alemdar, sezon başında Troyes’a kiralandı. Alemdar, A Milli Takım formasını da 2 kez giydi.

Senin için hazırladığımız haberler