Galatasaray'da kritik hafta!

12.06.2017 - 09:13 | Son Güncellenme: 12.06.2017 - 09:13

Gomis, Belhanda ve Imbula transferleri için yurt dışında bulunan Sportif Direktör Cenk Ergün yapılan görüşmeleri yönetimle masaya yatıracak... Bruma’nın transferi bu hafta resmileşecek. Gidecek oyuncuların isimleri belli olacak

Galatasaray kritik bir haftaya girdi. Sarı-Kırmızılı yönetim Gomis, Belhanda ve Imbula transferleri için bugün Sportif Direktör Cenk Ergün ile bir görüşme yapacak. Fransa ve İngiltere'de transfer çalışmaları yapan Cenk Ergün'ün bugün İstanbul'da olacağı öğrenildi. Oyuncuların bonservis ve yıllık maliyetleri hakkında Başkan Dursun Özbek'e detaylı bir rapor verecek olan Ergün gidecek ve gelecek oyuncular hakkında yönetim ile büyük bir zirve gerçekleştirecek. Forvete Bafetimbi Gomis, ofansif orta saha olarak Younes Belhanda, ön liberoya da Imbula'yı almayı düşünen yönetim Manchester City ile sözleşmesi biten sol bek Clichy için de çalışmalarını yoğunlaştırdı.

BAZI OYUNCULARA İYİLEŞTİRME YAPILACAK
Leipzig ile Bruma görüşmelerinin son aşamaya geldiği, bu transferin bu hafta içinde resmileşeceği bildirildi. Takımdan gidecek ve ücretinde iyileştirme yapılacak oyuncuların da durumu yine bu hafta masaya yatırılacak. Cavanda, Nigel de Jong gibi oyuncuların takımla ilişkisinin sonlandırılması bekleniyor. Yönetimin başta Şasin Öztekin ve Sinan Gümüş dahil bazı oyunculara ise iyileştirme yapacağı öğrenildi. Galatasaray'da bu hafta hareketli günler yaşanacak. (Takvim)

Senin için hazırladığımız haberler