Galatasaray'da kritik saatler: Yollar ayrılıyor!

Eren Tuncay
18.04.2021 - 12:56 | Son Güncellenme: 18.04.2021 - 16:59

Bütün kurulları toplantıya çağıran Mustafa Cengiz'in sert tedbirler alması beklenirken, iki yöneticinin yönetimden ayrılması söz konusu. İşte detaylar...

Galatasaray'da kritik saatler: Yollar ayrılıyor!

AJANSSPOR - HABER

Cuma günü yöneticiler başkanın köşesine çekilmesini talep ederken, Mustafa Cengiz bu talebi kabul etmemişti. Toplantıdan konuşulanların kamuoyuna yansımasından çok rahatsız olan Cengiz bugünkü toplantıdan sert tedbirler almayı planlıyor.

Göztepe galibiyeti iyi geldi

Galatasaray'da Göztepe galibiyetiyle taraftarın morali arttı. Camiada da şampiyonluk sesleri yükselmeye başladı. Yönetim kanadında da gerginlikler devam ediyor.

Görevi bırakması istendi

Salı günü başkan Mustafa Cengiz'in futbolculara yönelik sözleriyle başlayan gerilim sonunda cuma günü yöneticiler statta yapılan toplantıda Mustafa Cengiz'den görevi kendilerine devretmesini istemişti. Bu talepler karşısında büyük şok yaşayan ama geri adım atmayan Mustafa Cengiz, büyük tartışmalar sonunda yoluna devam edeceğini bildirmişti.

Tüm kurullar toplantıda

Dün bütün kurullarını toplantıya çağıran başkan Mustafa Cengiz, 2018'de yola çıktığı tüm ekip arkadaşları huzurunda sert tedbirler almayı planlanıyor. Bu sert tedbirler kapsamında iki yöneticiyle yolların ayrılabileceği gelen bilgiler arasında. Tüm camianın gözü kulağı stattaki toplantı odasından çıkacak kararlarda.

Senin için hazırladığımız haberler