Galatasaray'da Marcao'nun bonservis ücreti belli oldu!

Salim Manav
01.07.2021 - 08:31 | Son Güncellenme: 01.07.2021 - 11:13

Galatasaray Kulübü, FFP ortadan kalksa da limitlerin dışına çıkmak istiyor. Bu kapsamda oyuncu satmaya sıcak bakan sarı-kırmızılı yönetim Marcao'nun fiyatını belirledi. İşte detaylar...

Galatasaray'da Marcao'nun bonservis ücreti belli oldu!

Galatasaray'da Marcao hakkında son dakika transfer gelişmesi yaşandı. 

Sabah'ın haberine göre Galatasaray Kulübü, FFP ortadan kalksa da limitlerin dışına çıkmak istiyor. Bu kapsamda oyuncu satmaya sıcak bakan Sarı-Kırmızılı yönetim Marcao'nun fiyatını 20 milyon Euro olarak belirledi.

Bu arada geride kalan sezonda takım bütçesi 56 milyon Euro olan G.Saray'a TFF, 546 milyon TL harcama limiti koydu. FFP ortadan kalksa da sarı-kırmızılı kulüp limitlere uymak istiyor.

Yüksek maliyetli transferlerden kaçınan yönetim, oyuncu satışına sıcak bakıyor. Mevcut kadroda en yüksek teklif ise Marcao'ya bekleniyor.

Seçimden önce sözleşmesi 2024'e kadar uzatılan Marcao ile CSKA, Dinamo Moskova, Spartak Moskova ve Zenit ilgileniyor.

25 yaşındaki Brezilyalı stoperin bonservisini 20 milyon Euro olarak belirleyen G.Saray, daha aşağı gelecek teklifleri değerlendirmeyeceğini bildirdi.

2 sezon önce Serie A ekipleri Atalanta ve Roman Galatasaray'a Marcao için 12-13 milyon Euro bandında teklifte bulunmuş ancak sarı-kırmızılı kulüp kabul etmemişti.

Senin için hazırladığımız haberler