Galatasaray'da Okan Buruk'dan Hatayspor Maçı Sonrası Transfer Açıklaması

Orhan Gülek
13.01.2023 - 22:46 | Son Güncellenme: 13.01.2023 - 23:36

Süper Lig'de sezonun ilk yarısının son maçında Hatayspor'u 4-0 mağlup eden Galatasaray'da teknik direktör Okan Buruk, maç sonu transfer açıklamasında bulundu.

Galatasaray'da Okan Buruk'dan Hatayspor Maçı Sonrası Transfer Açıklaması

AJANSSPOR - HABER

Süper Lig'in 19. haftasında Galatasaray, sahasında Hatayspor'u 4-0 mağlup ederek liderliğine devam etti. Karşılaşma sonrası Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk açıklamalarda bulundu.

"İştahlı ve ciddi olduğumuzu ortaya koydu"

İlk olarak Kadıköy'deki son derbi zaferinin ardından 4-0'lık Hatayspor maçının önemine dikkat çeken Buruk, "Fenerbahçe maçı sonrası bu maç önemliydi. Konsantrasyon eksikliği var mı derken muhteşem bir ilk yarı oynadık. Ne kadar konsantre, iştahlı ve ciddi olduğumuzu ortaya koydu." dedi.

"Aynı ciddiyetle devam edeceğiz"

Süper Lig'de galibiyet serisine değinen Buruk, "8 maçlık bir seri yakaladık. Bundan sonraki maçlarda aynı ciddiyetle devam edeceğiz. Ligin sonuna kadar 'durmak' diye bir kelime yok." dedi.

İlgini Çekebilir
İlk perdede şampiyon Cimbom
Habere Git

Buruk'tan Uğur Çiftçi transferi açıklaması

Sivasspor'dan Uğur Çiftçi'nin transfer edilip edilmeyeceğiyle ilgili de konuşan Buruk, "Takviye yapmak istiyoruz kadromuza. Sol bekte Türk isimler üzerinde duruyoruz. Bunlarla ilgili bir gelişme olacak. Uğur Çiftçi de bunlardan biri." dedi.

"Takviye yapacak oyuncuları kadroya katabiliriz"

Devre arasında yeni transferlerin yapılacağını ifade eden Buruk, "Kadromuzu güçlendirmek istiyoruz. Çok acele edecek durumda değiliz. Ancak, fırsatları değerlendirmek istiyoruz. Oyuncularıma güveniyorum. Önce onları kazanmak istiyorum. Onların yanında onlara destek olacak, takviye yapacak oyuncuları kadroya katabiliriz." dedi.

Okan Buruk tarihe geçti

Öte yandan Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, Hatayspor maçıyla birlikte, Süper Lig'de sarı-kırmızılıların başında üst üste 8 ve üzerinde galibiyet alan 4. teknik direktör oldu.

Buruk'tan önce Galatasaray'ı çalıştıran Fatih Terim, Mustafa Denizli ve Reiner Hollmann, sarı-kırmızılıların başında ligde 8 ve üzerinde üst üste galibiyet alan teknik direktörlerdi. Okan Buruk, Hatayspor mücadelesiyle birlikte bunu başaran 4. Galatasaray teknik direktörü oldu.

Senin için hazırladığımız haberler