Galatasaray'da orta sahaya sürpriz transfer! Ndiaye'nin yerine...

30.01.2018 - 00:09 | Son Güncellenme: 30.01.2018 - 00:09

Galatasaray'da orta sahaya sürpriz transfer! Ndiaye'nin yerine...

Ndiaye'yi Stoke City'ye göndermeye hazırlanan Galatasaray, orta saha transferinde sürpriz bir isme yöneldi. Sarı kırmızılılar Bundesliga'dan bir oyuncuyu gözüne kestirdi.

Alman basınında yer alan habere göre; Galatasaray, Hannover'de forma giyen orta saha oyuncusu Marvin Bakalorz ile ilgileniyor.

Ndiaye'nin Stoke City'ye transferinin sona yaklaşmasının ardından Galatasaray'ın 28 yaşındaki Alman oyuncu için somut adımlar atmaya başladığı kaydedildi. Sarı kırmızılıların bu transfer için yeterli kaynağa sahip olduğu da vurgulandı.

Galatasaray'ın transfer etmek istediği Marvin Bakalorz kimdir?

13 Eylül 1986 doğumlu Marvin Bakalorz,  profesyonel futbol kariyerine Preußen Münster'te başladı.  2010-11 sezonunun başında Borussia Dortmund'un ikinci takımına transfer olan Alman orta saha,  daha sonra Dortmund'un kadrosunda yer buldu.  2013-14 sezonunda Frankfurt'a transfer olan Bakalorz'un sonraki durağı Paderborn oldu. 

2016-17 sezonunun başında Hannover'e transfer olan 28 yaşındaki futbolcu, takımının en istikrarlı isimlerinden biri olarak göze çarptı ve Hannover'in Bundesliga'ya yükselmesine katkı yaptı.

Bu sezon Bundesliga'da 18, Almanya Kupası'nda ise 2 kez forma şansı bulan Bakalorz, 1 asist yaptı. Alman oyuncuun transfermarkt verilerine göre güncel değeri 2.5 milyon euro.

AJANSSPOR

Senin için hazırladığımız haberler