Galatasaray İstanbul'a Değil, İzmir'e İnecek!

İsa Kethüda
11.03.2022 - 11:40 | Son Güncellenme: 11.03.2022 - 11:47

UEFA Avrupa Ligi son 16 turunda İspanyol devi Barcelona ile 0-0 berabere kalan temsilcimiz Galatasaray, bugün yurda dönüyor. İşte detaylar...

Galatasaray İstanbul'a Değil, İzmir'e İnecek!

UEFA Avrupa Ligi son 16 turunda dün oynanan ilk maçta deplasmanda Barcelona ile 0-0 berabere kalan Galatasaray takımı bugün yurda dönüyor.

Rota değişti, uçak İzmir'e inecek

AA muhabirinin aldığı bilgiye göre, İstanbul'daki kötü hava şartları nedeniyle bu sabahki dönüş uçuşunu değiştirmek zorunda kalan Galatasaray kafilesi, TSİ 17.30'da Barselona'dan kalkacak THY'ya bağlı özel uçakla İzmir Adnan Menderes Havaalanı'na inecek.

"İzmir'e ya da Antalya'ya ineriz"

Galatasaray teknik direktörü Domenec Torrent de , dün akşam oynanan Barcelona maçı sonrası ya burada kalırız ya da Antalya veya İzmir'e gideriz açıklamasını yapmıştı. İşte Torrent'in o açıklaması:

 

"Şu anda İstanbul'da hava durumu nasıl ama iyi olmadığını duydum. Yarın zaten Barcelona'da antrenman yapmayı düşünmüştük. Kulübe söyledim ben İzmir'e, Antalya'ya iner, çalışma yaparız ya da burada kalırız. Şu anda antrenman yapmamız lazım çünkü en önemli maç Barcelona maçı değil Beşiktaş maçı."
 

Senin için hazırladığımız haberler