Galatasaray'da sakat futbolcuların son durumu ne?

03.02.2020 - 17:35 | Son Güncellenme: 03.02.2020 - 14:35

Ligin 20. haftasında Kayserispor'u 4-1 ile geçen Galatasaray, kupada oynanacak Alanyaspor maçı hazırlıklarına başladı.

Florya Metin Oktay Tesisleri’ndeki idmanda dün akşam oynanan lig maçında tam süre alan oyuncular, günü yenilenme çalışması yaparak tamamladı.

Diğer oyuncular ise stabilizasyon çalışması ile antrenmana başlarken ana bölümde dar alan oyunları ve sınırlı alanda çift kale oyun oynandı.

Sakat futbolcuların son durumu ne?

Süper Lig'in 11. haftasında Gaziantep ile oynanan maçta sakatlanan Andone, idmanın bir bölümünde takımla birlikte çalışmalara katıldı. Romanyalı golcü antrenmanın diğer bölümünde kondisyonerler eşliğinde kuvvet ve kondisyon çalışması gerçekleştirdi.

Marcelo Saracchi, tedavisinin ardından fizyoterapistler eşliğinde sahada düz koşulara başladı.

Radamel Falcao, tedavisinin ardından fizyoterapistler eşliğinde salon çalışmalarını sürdürdü.

İşte Fatih Terim'in şaşırdığı sakatlıklar! 72 maç

Fatih Terim'den sakatlık açıklaması

Galatasaray teknik direktörü Fatih Terim ligde oynanan Kayserispor maçının ardından basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Sakatlık konusuna da değinen deneyimli teknik adam, "İyi bir golcünüz, iyi bir nokta adamınız, hareketli bir santrforunuz varsa bu durum avantajdır ama sadece onunla da olmuyor artık. Özellikle rakip yarı alanda oynama isteğimiz, pasın isabet oranının yüksek oluşu bizi pozisyonlara sokuyor. Falcao isimli bir santrforunuz varsa, dikkatli oynayan bir savunma grubu da olacaktır. Feghouli’nin o noktaya girmesi, Adem’in, Belhanda’nın, Emre’nin girmesi, iki bekin de destek vermesi bize avantajlar sağlıyor. Antrenörlük hayatıma başladığımdan bu yana işin atak kısmına önem verdiğim de bir gerçek. Bir de enteresan sakatlıklar yaşıyoruz. Luyindama’yı öyle bir sıkıntılı anda kaybettik ki. Bir oyuncumuzun ciğeri söndü, Falcao devamlı sakatlanıyor, Monaco’dan memleketine giden Onyekuru sıtma kaptı. Biz de böyle durumlarda başka çözümler üretmeye çalışıyoruz. Ağlayıp sızlamaktansa bu şekilde çalışıyoruz" ifadelerini kullandı. (AJANSSPOR)

Senin için hazırladığımız haberler