İşte Fatih Terim'in şaşırdığı sakatlıklar! 72 maç

27.01.2020 - 16:13 | Son Güncellenme: 02.02.2020 - 18:36

İşte Fatih Terim'in şaşırdığı sakatlıklar! 72 maç

Süper Lig'de 20. hafta karşılaşmasında Kayserispor'u 4-1 yenen Galatasaray'da sakatlıklar can sıkıyor. Bu durumu enteresan bulduğunu dile getiren teknik direktör Fatih Terim,  "Falcao devamlı sakatlanıyor"sözleriyle darbeye bağlı olmayan sakatlıklara dikkat çekti.

Sarı-kırmızılı takım bu sezon darbeye bağlı olmayan sakatlıklardan dolayı kadro kurmakta sorunlar yaşadı.

Galatasaray'da Falcao, Andone, Luyindama, Lemina, Feghouli, Şener Özbayraklı ve Saracchi bu sezon darbeye bağlı olmayan sakatlıklar yaşadı ve bu isimler;  şu ana kadar toplam 72 maç kaçırdı.

İşte darbeye bağlı olmayan sakatlıklar ve kaçırdıkları maçlar:

Lemina

Uyluk yaralanması yaşayan Lemina, Şampiyonlar Ligi'nde Real Madrid ve PSG maçlarında forma giyemedi. Lemina ligde de 3 maç kaçırdı.

Falcao

Kolombiyalı futbolcu Radamel Falcao Galatasaray'ın 1 Ekim 2019'da oynadığı PSG maçında aşil tendonundan sakatlandı. Golcü futbolcu Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi'nde oynadığı Real Madrid maçlarında ve Club Brugge karşılaşmasında forma giyemedi. Falcao ligde de 8 maç kaçırdı.

Florin Andone

Gaziantep maçında çapraz bağ sakatlığı yaşayan golcü futbolcu ligde 8 karşılaşmada forma giyemedi.

Şener Özbayraklı

Uyluk sakatlığo yaşayan ligde 5 maç kaçırdı. Şener Özbayraklı Galatasaray'ın ligde son oynadığı Konyaspor maçında da sol bek pozisyonunda forma giydi.

Marcelo Saracchi

Konyaspor maçında sakatlanan Saracchi ve Falcao'nun sağlık durumu hakkında Galatasaray'dan yapılan açıklama şu şekilde:

"Konyaspor ile oynanan Süper Lig maçında yaşadıkları sağlık problemleri nedeniyle karşılaşmaya devam edemeyen ve sponsor hastanelerimizden Ulus Liv Hospital’da MR tetkikleri gerçekleştirilen oyuncularımızdan Marcelo Saracchi’nin ve Radamel Falcao’nun sağ uyluk adale grubunda orta düzeyde zorlanma (strain) ve kanama tespit edilmiştir.

 

Feghouli

Galatasaray'ın Cezayirli yıldızı Sofiane Feghouli uyluk sakatlığından dolayı ligde oynanan Alanyaspor maçında forma giyemedi.

(AJANSSPOR-DETAY HABER)

Senin için hazırladığımız haberler